Zelf je website onderhouden en beheren?

Wanneer je zelf je website wilt onderhouden is het belangrijk dat je hiervoor een gebruiksvriendelijke systeem gebruikt. Wij maken al meer dan vijf jaar gebruik van WordPress. WordPress is een open source content management systeem waarmee je op een makkelijke manier een website kunt bouwen, maar ook mee kunt onderhouden.

Voordelen van WordPress is dat het goed gevonden wordt in de zoekresultaten, maar ook uitstekend uitgebreid kan worden met extra’s als plugins, nieuwsoverzichten en een webwinkel.

Op onze website hebben we een handleiding geschreven hoe je stap voor stap je WordPress website kunt bouwen.

Zelf je website onderhouden en beheren

Wanneer je WordPress hebt geïnstalleerd kun je echt gaan starten met bouwen van je website. Je kunt een thema downloaden en installeren en de kleuren van je website aanpassen naar het ontwerp wat bij jou website past.

In onze WordPress cursus leg ik je stap voor stap uit hoe je te werk gaat met het opbouwen van je website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van thema’s die je website direct al vormgeven.

Deze thema’s hoef je dan alleen nog maar in te richten en hier en daar de kleuren aanpassen zonder programmeerkennis.

Waar kun je thema’s aankopen?

Thema’s kun je op verschillende plekken aankopen. Je kunt ofwel een thema aankopen bij een thema ontwikkelaar als WooThemes, of je kunt een thema aankopen op een thema marktplaats als ThemeForest.

De website ThemeForest is een enorm krachtige tool waarmee je op een snelle manier een geschikt thema kunt downloaden en installeren op je website die volledig aansluit op je wensen van je website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.