Hey, leuk dat je deze pagina bezoekt!

Ondernemen is niet makkelijk. Je bent ondernemer geworden, denk ik, omdat je niet langer voor een baas wilt werken. Je wilt vrij zijn en doen en laten wat je wilt.

Maar om te doen en te laten wat je wilt moet je wel klanten hebben die jou diensten willen afnemen.

Die klanten moeten ergens vandaan komen. Of wel via koude acquisitie of wel via je website of webshop.

Ik help je met het bouwen van je website of webwinkel door artikelen te delen op deze pagina.

Zo heb ik twee uitgebreide artikelen geschreven over hoe je een website of een webshop kunt maken:

Zelf een WordPress website maken?
Zelf een webshop maken? De WooCommerce handleiding!

Daarnaast schrijf ik ook over Facebook, Google en Online Marketing. Alle kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan wil ik persoonlijk met je delen.

Wie is Maarten Hendrix

Maarten HendrixHey! Mijn naam is Maarten Hendrix 24 jaar oud en Strategische Communicatiewetenschappen student. Begin 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen.

Antwerpen? Ben je Belg dan? Nee, ik ben gewoon Nederlander. Maar na mijn studie Bedrijfskunde in Nederland heb ik besloten om verder te kijken dan dat mijn neus lang is. De laatste 9 maanden van mijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik gewoond in Spanje. Om precies te zijn in Benicarlo. Benicarlo is een klein dorpje tussen Valencia en Barcelona in.

In Benicarlo heb ik mijn afstudeerscriptie voor de Hogeschool geschreven. Toentertijd was ik 21 jaar oud en vond mezelf eigenlijk te jong om te gaan werken. Ik ging opzoek naar een leuke vervolgstudie en kwam uit op Communicatiewetenschappen. Je had vier of misschien wel vijf plekken in Nederland waar ik deze studie kon gaan doen, maar ach dacht ik waarom in Nederland. Ik kan ook naar Belgie gaan!

Zo gezegd zo gedaan. Inmiddels woon ik alweer bijna 3 jaar in Belgie. Overigens kom ik wel nog regelmatig in Nederland!

Hoe is het allemaal begonnen?

In 2009 is het allemaal begonnen. Ik kwam in aanraking met het internet. Online producten verkopen via het internet. Hoe cool is dat dacht ik.

Maar wat kan ik gaan verkopen dacht ik. Dagenlang zocht ik het internet af naar producten die mij aanspraken. Marktplaats, Ebay en buitenlandse sites hadden toen altijd een bezoeker uit Doetinchem op hun website.

Ik zocht naar producten. En medio 2009 had ik het product gevonden. Kleding. Ik ga kleding via het internet verkopen, via mijn eigen webwinkel en via websites als Marktplaats.

Ik kocht het Webwinkelpakket Logivert en ben begonnen met het bouwen van mijn eigen webwinkel. Hieronder zie je het resultaat van mijn webwinkel in 2009. Als ik hem terug zie ben ik stiekem nog wel een beetje trots.

Hendrix Echte Merkkleding webshop
Hiermee is het eigenlijk allemaal begonnen. Ik begon interesse te krijgen voor online verkopen, internet marketing en geld verdienen.

En opzich ging het eigenlijk helemaal niet zo slecht met Hendrix Echte Merkkleding. Ik had dagelijks wat sales en verdiende er een leuk zakcentje mee. Alleen op een dag was ik er zo klaar mee dat iedereen altijd dacht dat het neppe merkkleding was. Dit was het helemaal niet ik kocht het namelijk in van bedrijven die failliet waren of een over-stock hadden.

Anyway. Ik was er klaar mee. Site verwijderd en even 1 week helemaal niks gedaan. Maar na die week dacht ik pff, wat is dit saai. Ik bleef ideeën krijgen.

Zo had ik ideeën voor een website die zich richtte op flirten in een vliegtuig tot websites over eten. Alles dacht ik leuk te vinden, maar eigenlijk vond ik niks leuk genoeg totdat ik mezelf echt ging verdiepen in het maken van websites en webshops voor klanten.

Supersnel Online autoKlanten een betere website geven en klanten meer bezoekers te laten krijgen op hun website. En daar is het allemaal begonnen voor Supersnel Online. Ik kocht een auto. lied hem direct volledig bedrukken met mezelf en mijn diensten.

Vervolgens ben ik gaan bloggen over hoe jezelf een website of website kunt bouwen. Hoe jezelf blog berichten kunt publiceren en hoe jezelf een online onderneming kunt opzetten.

En nu verder?

We zijn nu een aantal jaar verder. Ik ben afgestudeerd. En actief met Supersnel Online. Op deze blog zullen dagelijks berichten worden gepubliceerd over WordPress, WooCommerce, E-mailmarketing en Online Ondernemen, etc. etc.

Er worden online cursussen gemaakt voor (startende) ondernemers hoe ze zelf een webshop of een website kunnen maken. Hieronder zie je twee voorbeelden:

Wil je zelf een webshop leren bouwen?
Wil je zelf een WordPress website bouwen?

Ook maak ik nog steeds websites voor klanten in bijvoorbeeld de vakantiebranche (vakantiehuizen), makelaars en financiële dienstverlening.

Oke dit was hem! Heb je nog vragen? Neem contact met mij op! Ik beantwoord al je vragen.

There we Go:

1. Facebook Maarten
2. LinkedIN Maarten
3. Mail Maarten