WordPress WooCommerce Widgets toevoegen

In dit artikel wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een widget moet plaatsen op je website. Als je WooCommerce hebt geinstalleerd kan je ook een heleboel WooCommerce widgets plaatsen. Op deze manier kan je jouw website overzichtelijk en gebruiksvriendelijke indelen voor de gebruiker met allemaal extra features.

WooCommerce Widgets

Je hebt de keuze uit de volgende WooCommerce widgets:
WooCommerce Bestsellers
WooCommerce Navigatie filter
WooCommerce Prijsfilter
WooCommerce Product categorieën
WooCommerce Producttags
WooCommerce Recent bekeken
WooCommerce Sale
WooCommerce Uitgelichte producten

Je kan deze widgets eenvoudig slepen naar de plek waar je de widgets wilt plaatsen.

Heb je de widgets eenmaal naar de juiste plek gesleept dan kan je deze aanpassen naar je eigen ideeën. Bij de navigatie filter kan je de verschillende producteigenschappen laten zien van de producten en met een product categorie widget toon je alle verschillende product categorieën.

Daarnaast kan je ook zonder programmeer kennis de laatste producten laten zien die de bezoeker van je website heeft bekeken. En eventuele aanbiedingen en sale producten tonen in bijvoorbeeld je footer om ook aan die producten extra aandacht te besteden. Het zelfde geldt als de bestsellers die je kunt tonen op je website.

Gelukt?

Als het niet gelukt is laat dan hieronder een reactie achter. WooCommerce Theme probeert deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.