Wat is Youtube?

Youtube is een website waar je video’s kan uploaden, bekijken en delen. Als ondernemer kan je Youtube gebruiken om je bedrijfsvideo te promoten of je producten onder de aandacht te brengen. Youtube is naast Google de tweede zoekmachine ter wereld. Veel gebruikers zoeken namelijk op Youtube naar uitleg over producten en of diensten. Wereldwijd worden er bij der meer dan 100 miljoen filmpjes per dag bekeken op Youtube.

Wat kan je als ondernemer met Youtube?

Als ondernemer kan je het bedrijf of jezelf op Youtune zetten. Je kan dan een dienst of een product op een heldere manier uitleggen in een filmpje en deze onder de aandacht brengen op het internet. Youtube is dan ook een ideale manier om bezoekers te genereren naar je website. De video’s die je maakt kunnen Youtube gebruikers eenvoudig delen en op andere website plaatsen of op sociale media.

Wat doet WooCommerce Theme?

Wij maken ook gebruik van Youtube. We zetten hier namelijk al onze Theme Reviews op en we leggen bepaalde handleidingen uit middels een filmpje. Dit filmpje nemen wij op met Screenflow en plaatsen deze dan direct op het internet. Op deze manier werken wij aan onze online marketing middels online videos.

Wil jij dit ook met je bedrijf gaan doen laat dan even een bericht je anders of stuur ons een e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.