Videomarketing nog steeds weinig toegepast – Start vandaag!

Videomarketing iedereen weet inmiddels wat het is, maar waarom wordt het nog steeds zo weinig toegepast? Hier heb ik inmiddels de knoop doorgehakt. Aankomend jaar elke week 5 nieuwe video’s opnemen met online tips, adviezen en WordPress tutorials hoe klanten zelf hun website elke keer een beetje beter kunnen maken. 

Afgelopen donderdag heb ik een nieuwe camera gekocht, een bijpassend geluidsopname apparatuur, een statief en een handige tas waar de camera in kan. In totaal een kleine 1100 euro lichter, maar ach dan heb je ook wat. Bijkomend voordeel is dat ik nu ook echt druk voel om de video’s te maken.

Ik ben nu in het bezit van een:

  • Canon EOS 750D
  • Rode Filmmaker kit

De eerste video’s staan live op mijn Youtube kanaal. Check hieronder een voorbeeld:

Voordelen van videomarketing

De voordelen zijn eigenlijk enorm. Mensen leren je beter kennen, je hebt materiaal om op Youtube en Facebook te plaatsen en op die manier krijg je weer meer bereik.

Het is belangrijk dat je de video’s goed opneemt en consequent bent. Als je start met videomarketing pak het dan goed aan en maak niet gebruik van je telefoon. Natuurlijk kun je kort even gebruik maken van je telefoon, maar maak voor professionele video’s toch sneller gebruik van een goede camera.

Stap over je angsten heen

Natuurlijk begrijp ik dat videomarketing eng is en dat je bang bent om te falen. Iedereen is bang om de mist in te gaan. Echter kan ik je verzekeren dat je zeker niet slaagt met je online onderneming als je geen risico neemt. Stap uit je comfort zone en doe de stouten schoenen aan. Pak die camera en ga draaien.

Uiteindelijk zul je geen spijt hebben van je beslissing en zul je er achter komen dat je onwijs mooie video’s gaat opnemen met resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.