Verschillende iDEAL plugins voor WordPress Webshop

Je hebt een webshop en je wilt nu natuurlijk zo snel mogelijk verkopen genereren. Je kunt dan gebruik maken van verschillende betaal plugins. Je hebt onder andere iDEAL plugins, maar ook PayPal betaaloplossingen.

Intressant artikel: Hoe bouw je jouw eigen WooCommerce webwinkel?

Pronamic iDEAL plugin

Pronamic iDEAL plugin is een iDeal plugin voor WordPress webshops. Je kunt deze plugin gebruiken met Gravity Forms, WooCommerce, Shopp, Jigoshop en de WP e-commerce plugin. De eerste 20 betalingen die worden gedaan zijn gratis. In deze periode kunt je dan beoordelen of je het wel of geen fijne betaalmethode vindt voor je website. Na de eerste 20 betalingen kun je ervoor kiezen om de plugin te kopen voor 39 euro per jaar.

Op dit moment heb je nog de keuze uit circa (3) andere iDEAL plugins om veilig betalingen te ontvangen op je website. De keuze bestaat uit: Mollie Plugin, Pronamic iDEAL plugin en Sisow iDeal.

Mollie iDEAL Plugin

Mollie plugin

Wij maken gebruik van de Mollie plugin voor al onze webshops. Deze plugin installeren wij ook op de webshops van onze klanten. Na het plaatsen van een bestelling op de desbetreffende webshop kan de consument kiezen voor de betaaloptie iDEAL. Deze betaaloptie wordt dan beveiligd door Mollie. Voor de betaaloptie Mollie iDeal is geen SSL certificaat vereist.

Naast de iDEAL mogelijkheid kun je ook gebruik maken van MasterCard, PayPal of VISA. Hieronder zie je de kosten van de iDEAL plugin.

Kredietkaart:
Binnen Europa € 0,25 + 1,8%
Buiten Europa € 0,25 + 2,8%

Bancontact/Mister Cash: België € 0,25 + 1,5%

Belfius Direct Net: België € 0,25 + 0,9%

PayPal: Wereldwijd € 0,10 + PayPal

SOFORT Banking: Europa € 0,25 + 0,9%

iDEAL: Nederland € 0,29

Overschrijving: Europa € 0,25

SEPA-domiciliëring: Europa € 0,45

Bitcoin: Wereldwijd € 0,25

Sisow iDEAL

Sisow is ook een betaalprovider voor WooCommerce. Je kunt op de website van Sisow de plugin downloaden. De kosten van een iDEAL betaling via Sisow zijn € 0,45 cent per transactie. Dat is aanzienlijk duurder dan de Mollie plugin. Daarom zijn wij overgestapt naar Mollie. Hiervoor maakte wij namelijk gebruik van Sisow.

Heb je nog vragen over iDEAL betalingen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.