Top 5 WooCommerce Thema’s voor je webshop

WooCommerce thema’s zijn thema’s die je kunt gebruiken voor je webshop. Met een thema kun je op een eenvoudige manier het design van je webshop aanpassen zonder dat je daarvoor de beschikking hoeft te hebben over technische kennis. 

Inmiddels bestaat WooCommerce al meer dan 4 jaar en in die 4 jaar zijn er honderden ontwikkelaars gestart met het bouwen van thema’s voor WooCommerce. Niet alleen WooCommerce zelf is gestart met het bouwen van thema’s, ook externe ontwikkelaars hebben thema’s ontwikkeld.

Tegenwoordig koop ik alleen mijn thema’s voor mijn klanten op ThemeForest. Hiervoor heb ik ook gebruik gemaakt van de thema’s van WooCommerce, maar deze vond ik naar verloop van tijd achterlopen qua design.

WooCommerce thema’s die je nog niet kent

In onderstaande video deel ik met je hoe je gebruik kunt maken van ThemeForest. Mocht je vragen hebben over deze video? Laat dan vrijblijvend een reactie achter.

Belangrijk is dat je kijkt naar het aantal downloads van het thema en of het thema compatible is met je huidige versie van WooCommerce en WordPress. Wanneer je een thema download die niet recent is geupdate kun je ervan uit gaan dat je thema ontwikkelaar niet actief is met jou thema.

Daarnaast is het belangrijk dat je thema vaak wordt geupdate om verouderde software tegen te gaan. Deze software kan er namelijk voor zorgen dat je webshop gehackt wordt zonder dat je het door hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.