Top 5 Full Screen WordPress Thema’s Te koop bij ThemeForest

Ben je een foto blogger, fotograaf of kunstenaar en zoek je een thema waar je foto’s, producten of diensten perfect worden weergegeven? Neem dan hieronder een kijkje en vind de 5 meest verkochte Full Screen thema’s van ThemeForest. 

Hieronder vind je een overzicht met 5 premium WordPress thema’s. Premium thema’s zijn eigenlijk betaalde thema’s. Het voordeel van betaalde thema’s is dat er een heel design en ontwikkelaar team achter zit die er alles aan zal doen om het thema goed te maken. Onderstaande thema’s worden online verkocht op de website van ThemeForest.

Invictus – A Fullscreen Photography WordPress Theme

Invictus A Fullscreen Photography WordPress Theme

Invictus is een full screen WordPress fotografie thema. Het thema is modern en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor een creatief bureau of een fotograaf die ofwel voor zichzelf actief is ofwel voor zijn bedrijf. Het thema is ook mooi ingericht voor bruiloft fotograven. Het thema is volledig responsive en geoptimaliseerd voor de Zoekmachines als Google.

Download: Invictus | 49 dollar

Chocolate WP – Responsive Photography Theme

Chocolate WP – Responsive Photography Theme

Chocolate WP is een clean, licht en minimalistisch thema. Je kunt het thema naast clean en licht ook indelen met verschillende kleuren. Het thema beschikt over extra elementen en kan rijk worden gemaakt aan schaduw.

Download: Chocolate WP | 49 dollar

DK For Photography Creative Portfolio

DK For Photography Creative Portfolio

DK voor fotograven is een creatief portfolio thema die fotograven voor hun persoonlijke website kunnen gebruiken, maak ook voor een bedrijf. Het thema maakt gebruik van de laatste WordPress mogelijkheden en kan verschillende WordPress berichten toevoegen met verschillende kleuren en elementen.

Download: DK For Photography | 49 dollar

The Producer: Responsive Film Studio WP Theme

The Producer: Responsive Film Studio WP Theme

De producer is een responsive film studio WordPress thema. Het thema is speciaal ontwikkeld voor studio’s en andere productie bedrijven die gebruik maken van video. Het thema is volledig om de video’s heen gebouwd. Dit zorgt ervoor dat de video’s de volledige aandacht krijgen van de bezoekers.

Download: The Producer | 49 dollar

Xenon — Countdown & YouTube Video Background Page

Xenon Countdown YouTube Video Background Page

Tot slot hebben we het thema Xenon uitgekozen. Dit is eigenlijk geen thema, maar eerder een coming soon thema. Je gebruikt dit thema dus alleen als je website in aanbouw is of tijdelijk in onderhoud. Daarom is dit thema ook een stukje goedkoper dan de andere thema’s in dit overzicht.

Het thema maakt gebruik van een full screen achtergrond en biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier e-mailadressen te verzamelen als bezoekers op je website komen.

Download: Xenon | 12 dollar

Hopelijk heb je wat aan bovenstaande informatie gehad. In bovenstaande links zitten affiliate links verwerkt. Wij krijgen een kleine vergoeding van ThemeForest als je op de link klikt naar het thema.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan vrijblijvend hieronder in de reacties weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.