5 Prachtige WordPress Themas voor Bruidsreportages

Je bent fotograaf en je wilt graag een website bouwen voor enkel je bruidsreportages.

Met een speciale bruidsreportage website zorg je ervoor dat je specifiek bezoekers naar deze website kunt trekken en makkelijker je klanten kunt overtuigen.

Het voordeel van een website geoptimaliseerd voor bruidsreportages is dat je eenvoudig advertenties kunt maken op bijvoorbeeld Facebook die ervoor zorgen dat je bezoekers krijgt op jou specifieke website.

Op Facebook kun je bijvoorbeeld nu ook een doelgroep benaderen die net is verloofd. In mijn artikel van vorige week geef ik hier meer informatie over.

Daarnaast wordt er alleen in Google al 4.500 keer per maand gezocht op: bruidsfotograaf, bruidsfotografie en trouwfotograaf.

Het is dus zeker een interessant onderwerp om je als fotograaf op te richten. Hoe cool zou het zijn als je elke maand één trouwreportage zou mogen doen?

Zou dat niet een groot verschil voor je bedrijf betekenen? Daarom raad ik je aan om actief aan de slag te gaan met je website en je te gaan richten op een bruiloft website.

Hieronder geef ik je een overzicht met 7 templates geoptimaliseerd voor bruidsreportages.

Bruidsreportage themas

JPhotolio

Het thema voor bruidsreportages is JPhotolio. Met dit thema kun je een responsive bruiloft website maken voor je bruidsreportages.

Ga naar JPhotolio

Epix

Epic is een multifunctioneel thema voor alle fotografen die verder willen komen dan de standaard kleine opdrachten. Dit thema is super geschikt om te gebruiken voor je bruiloft fotogratie website.

Ga naar ePix

Wedding Industry

Wedding Industry is een multifunctioneel thema voor bruiloften. Je kunt er je bruidsreportages op presenteren, maar je kunt er ook voor kiezen om de site te gebruiken om je bruiloft te plannen als je binnenkort gaat trouwen.

Ga naar Wedding Industy

Timber

Timber is een fotograaf thema waar je al je foto’s kunt presenteren. Dit maakt dit thema ook optimaal geschikt om enkel je bruiloftfoto’s op deze site te presenteren. Ik raad je zeker aan om even naar dit thema te kijken of het aansluit op jouw wensen voor een mooi thema.

Ga naar Timber

The Wedding

De Wedding is eigenlijk een thema meer voor bruidsparen, maar ik wilde deze toch ook graag in de lijst zetten. Op deze site kun je jouw bruiloft plannen en aftellen met je vrienden en familie naar het moment.

Ga naar The Wedding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.