Programma voor het maken van Schermopnames

Online marketing is vandaag de dag een van de belangrijkste activiteiten online op het internet om je business succesvol te maken. Hierbij speelt online video een hele belangrijke rol. Ook WooCommerce Theme maakt gebruik van online video’s. Wij maken onder andere video’s van themes, maar leggen ook bepaalde handelingen uit die je moet doen als je een nieuw product wilt plaatsen op je website.

Programma schermopnames

Voor het opnemen van je beeldscherm zijn verschillende programma’s beschikbaar. Sommige programma moet je voor betalen en sommige zijn gratis. Daarnaast zit er ook nog een verschil tussen hoe uitgebreid de schermopname programma’s zijn. Zo zijn er programma’s die heel uitgebreid zijn waarmee je allemaal extra features kan toevoegen, maar er zijn ook programma’s die alleen doen waarvoor het bedoelt is.

Screenflow

Voor de filmpjes die wij maken gebruiken we het programma screenflow. Persoonlijk vind ik het programma zeer gebruiksvriendelijk en daarnaast kan je eenvoudig de video’s uploaden op Youtube of Vimeo.

Quicktime schermopname programmaQuicktime

Gratis software voor het opnemen van je beeldscherm is het programma Quicktime. Met Quicktime op een Apple kan je eenvoudig je beeldscherm opnemen. Op een Apple computer zit standaard het programma Quicktime. Hier rechts zie je een screenshot van de opties die Quicktime heeft.

Waarvoor te gebruiken?

Je kan de opname programma’s onder andere gebruiken tijdens een powerpoint of een prezi presentatie die je presenteert op je computer of laptop. Gedurende de schermopname kan je de presentatie toelichten en daarna kan je deze online plaatsen op Youtube om mensen te inspireren. Daarnaast kan je op deze manier ook online producten presenteren door automatisch verschillende kenmerken van het product in te laten vliegen in je presentatie of je filmpje. Zo kan je op een eenvoudige en relatief goedkope manier producten promoten en advies geven.

Andere software?

Gebruik jij andere software die ook de moeite waard is om te vermelden? Laat dan hieronder een bericht achter met jou aanbeveling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.