Programma voor het maken van een ebook cover | Boxshot

Wanneer je een digitaal product verkoopt dan wil je natuurlijk dat dit product visueel tastbaar wordt. Hiervoor zijn er op het internet verschillende oplossingen. Zelf maken wij gebruik van Boxshot, maar er zijn nog een paar andere alternatieven. 

Door het maken van een online ebook cover of een online cd-hoesje zul je merken dat de verkopen van je product omhoog zullen gaan. Het product wordt voor de klant tastbaar.

Boxshot

Boxhot is een software programma waarmee je ebooks kunt samenstellen, maar ook cd-hoesjes en telefoonhoesjes. Daarnaast kun je ook op een eenvoudige manier een cd hoesje van binnen aanpassen.

Ook kun je een computer beeldscherm eenvoudig aanpassen, maar naast een beeldscherm kun je ook ipads of iphones met Boxshot aanpassen.

Boxshot is een betaald programma, maar zeker weten de investering waard.

Klik hier om naar Boxshot te gaan

CoverActionpro

CoverActionpro is ook een software programma waarmee je ebook covers kunt samenstellen. De prijs van CoverActionpro ligt iets lager dan Boxshot.

CoverActionpro kost ongeveer 97 dollar (aanbieding). Helaas is dit stukje software wel iets minder uitgebreid. Echter is het alsnog niet duur voor software wat je levenslang kunt gebruiken.

Klik hier om naar CoverAction pro te gaan

Laat je ebook cover maken

Waarom zou je zelf je cover gaan maken? Je kunt er ook voor kiezen om je cover uit te besteden. Op de website Fiverr kun je voor circa 5 dollar een ebook cover laten ontwerpen.

Natuurlijk moet je dan wel de Nederlandse content aanleveren, omdat de designer vaak buitenlands is. Het voordeel van Fiverr is dat je jou pijlen op je online cursus kunt richten of andere werkzaamheden.

Heb je vragen over bovenstaande software programma’s? Laat dan hieronder een reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.