Memorable Theme nieuw bij Woo Themes

Memorable Theme is een WooThemes theme. Het is ontwikkeld door Chris Rowe. Chris heeft ook het Appply theme ontworpen. Het theme is responsive en geschikt voor Business websites en voor de WooCommerce plugin.

Memorable Theme

Het theme is mooi gemaakt en helemaal responsive. Je kan je website dus ook uitstekend bekijken op een computer, desktop, mobiel of een tablet. De homepagina van het theme kan je helemaal naar eigen ideeën gaan indelen. Je kan afbeeldingen, video’s toevoegen en nog veel meer.

Features

De features zijn een team widget en vele standaard shortcodes die je kan gebruiken om je website eenvoudig en professioneel in te delen. Daarnaast kan je verder het theme natuurlijk helemaal naar je eigen ideeën verder inrichten. De achtergrond kleur van het theme veranderen of andere functies toevoegen.

Theme Kopen

Je kan het theme kopen op de website van WooThemes. Je kan dan kiezen uit drie opties. Je kiest voor het theme voor 70 dollar en je hebt de keuze uit twee (2!) bonus themes of je kiest voor het Developer pack. In het developer pack zitten drie bonus themes en je kan gebruik maken van de toegevoegde photoshop bestanden. Wil je alle themes van WooThemes tot je beschikking hebben? Kies dan ervoor om de bij de WooThemes Club te horen. Je betaalt dan een eenmalig bedrag van 125 of 200 dollar en elke maand een vast bedrag van 20 dollar of 25 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.