Kosten zoekmachine optimalisatie SEO – Wat levert het op?

Wanneer je zoekmachine optimalisatie gaat uitbesteden dan moet je er goed over nadenken wat dit voor jou gaat opleveren. Het wekelijks schrijven van een artikel door een gespecialiseerd bureau gaat er niet voor zorgen dat je direct goed gevonden gaat worden in Google.  Dit kost namelijk veel meer tijd.

Wanneer een bureau met verhalen komt dat je website binnen no-time op de top positie komt binnen Google is dat niet waar. Daarnaast kan een bureau ook geen bezoekers aantallen garanderen en kan een bureau ook niet permanente posities in Google garanderen.

Een bureau kan je alleen ondersteunen met de SEO werkzaamheden van je website en daarnaast kan het op regelmatige basis content publiceren die overeenkomt met jou diensten en producten. Het bureau kan een op maat advies schrijven die ervoor kan zorgen dat je weet waar je bezoekers opzoeken en hoe je deze bezoekers het beste kunt bereiken via Google.

Onze aanpak bij SEO advies

Wanner je met ons gaat samenwerken dan laten we altijd exact zien hoe we werken. Dat betekent dat we eerst gaan analyseren waar je op gevonden wilt worden. We gaan een uitgebreid zoekwoorden onderzoek doen waarna we gaan optimaliseren. Daarna gaan we in overleg bekijken hoe we het beste gevonden kunnen worden op deze zoekwoorden. Is dat ofwel via YouTube of wel via blog berichten.

Kosten SEO bureau

Wanneer we gaan kijken naar de standaard prijzen voor SEO diensten bij bureaus dan kom je op bedragen uit van ongeveer tussen de € 50,- en € 150,-. Bij de ZZP-ers betaal je rond de 50 euro en bij de grotere SEO bedrijven kom je al gauw uit op 150 euro. Ons uurtarief ligt afhankelijk van de opdracht tussen de € 50,- en € 75,-.

Helaas kan ik niet per direct zeggen dat het ofwel 50 euro kost ofwel 75 euro. Afhankelijk van de omvang van de opdracht komen we vaak tot een overeenkomst. Belangrijkste is dat er na verloop van tijd resultaat is. Uiteindelijk moeten er gerichte bezoekers naar je website komen die gerichte acties verrichten op je website.

Heb je vragen over SEO werkzaamheden? Laat dan hieronder een reactie achter. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wanneer je wel snel bovenaan in de zoekmachines wilt komen kun je ook gebruik gaan maken van Adwords. Wanneer je gaat betalen voor bezoekers met behulp van Adwords kun je wel binnen 1 minuut bovenaan in de zoekresultaten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.