Hoe een kortingsprijs opgeven bij WooCommerce producten?

Een kortingsprijs bij producten instellen is belangrijk om er soms voor te zorgen dat je bezoekers net worden overgehaald om de bestelling te plaatsen. Vaak heb je wel één, twee of drie producten die je extra op wilt laten vallen. 

Je kunt een kortingsprijs toevoegen aan een simpel product in WooCommerce, maar ook aan een variabel product. Allereerst ga je naar Producten > Producten.

Je kunt vervolgens op twee manieren de prijs van producten aanpassen. Je kunt gebruik maken van de optie snel bewerken of bewerken.

Snel bewerken optie prijs aanpassen

Wanneer je een prijs snel wilt bewerken dan selecteer het specifieke product en klik je op snel bewerken. Vervolgens kun je een kortingsprijs opgeven.

kortingsprijs snel bewerken

Kijk je liever een video? Hieronder heb ik een video toegevoegd waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je de prijs aan past van je producten.

Kortingsprijs voorbeeld WooCommerce

Video handleiding kortingsprijs WooCommerce

Je kunt er ook voor kiezen om het product te bewerken. De prijs kun je dan aanpassen op het algemene tabblad onder de normale prijs.

Wanneer je een variabel product toevoegt aan je webshop kun je ook een kortingsprijs instellen.

Variabel product korting instellen

Als je een kortingsprijs wilt opgeven voor een variabel product moet je de specifieke variabele selecteren. Vervolgens kun je een normale prijs en een kortingsprijs opgeven.

Variabele kortingsprijs

Nadat je de kortingsprijs hebt opgegeven is het belangrijk dat je de instellingen opslaat. Doe je dit niet en ga je direct het product bijwerken dan worden de instellingen niet correct overgenomen.

Mocht je vragen hebben over het toevoegen van kortingsprijzen laat dan hieronder een reactie achter. Wanneer je meer informatie wilt over WooCommerce, check dan onze Webshop cursus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.