Inloggen WordPress lukt niet

Inloggen WordPress lukt nietInloggen op WordPress lukt niet. Je krijgt een foutmelding, maar je weet zeker dat je het juiste wachtwoord hebt ingevoerd.

Wat gaat er fout?

Het kan wel eens voorkomen dat het niet lukt om in te loggen op je website.

Je weet zeker dat je gebruik maakt van het juiste wachtwoord in combinatie met de gebruikersnaam.

Een veel voorkomende fout is dat het inlogscherm heen en weer gaat schudden.

Wat moet je doen om dit probleem op te lossen?

Inloggen op WordPress lukt niet

Als je de foutmelding krijgt dat je inlogscherm gaat schudden moet je kijken naar de url van je website.

Hiet zie je vaak dan een ‘rare‘ code achter je domeinnaam staan.

Vaak is dat zo’n soort code.

Bovenstaande code staat dan achter je: www.domeinnaam.nl/wp-login.php

Op dit probleem op te lossen verwijder je de code die achter je domeinnaam staat.

Je zorgt er dus voor dat er enkel /wp-login.php in je adressenbalk staat achter je domeinnaam.

Vervolgens: Probeer opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Let op er mag niks anders achter je domeinnaam staan dan /wp-login.php

Lukt het nog niet herhaal nog één keer je inlogprocedure en check nog één keer of er echt niks anders achter je domeinnaam staat.

Lukt het nog niet plaats nu enkel /wp-admin/ achter je domeinnaam en herhaal je inlogprocedure.

Lukt het nu nog niet laat een reactie achter op dit bericht en we gaan je helpen.

129 reacties op “Inloggen WordPress lukt niet

 1. Jeroen Slegers zegt:

  Goedenavond,

  Nu heb ik bovenstaande procedure geprobeerd, maar ik kan niet inloggen op mijn WordPress admin. Ook een nieuw wachtwoord opvragen werkt niet, ik krijg dan deze melding:

  FOUT: Er is geen gebruiker geregistreerd met dit e-mailadres.

  Nu weet ik 100% zeker dat al mijn gegevens kloppen, dus er moet iets anders aan de hand zijn. Ik weet dat mijn site onlangs is geüpdatet naar de nieuwste WP versie en dat dit wel ooit voor problemen wil zorgen, maar eerlijk gezegd weet ik niet wat het euvel kan zijn.

  Hebben jullie wellicht een suggestie? PS: Ik ben niet heel computertechnisch, misschien handig om rekening mee te houden met de “moeilijkheidsgraad” van de stappen die ik dien te ondernemen.

  Alvast bedankt!

  Jeroen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Jeroen,

   Vervelend om te lezen dat het inloggen niet meer werkt. Ik zal je direct een e-mail sturen met de procedure die je kunt volgen.

   Succes!

   • michel zegt:

    hallo maarten,
    ik heb hetzelfde probleem
    alles geprobeerd zoals beschreven maar wil niet lukken.
    een uur geleden werkte alles nog wel naar behoren.
    Als je me zou willen helpen graag.

    Groetjes Michel

     • Robbert zegt:

      Hoi Maarten,

      Ik zit met hetzelfde probleem. Wat ik ook probeer en welke inlog code ook, ik kom er niet meer in. Kun je mij ook alsjeblieft helpen???

      Alvast bedankt!!

      Groet,
      Robbert

     • Maarten Hendrix zegt:

      Beste Robbert, Bedankt voor je reactie! Ik zal je even een e-mail sturen met de mogelijke opties die je nog kunt doen! Succes.

    • Maarten Hendrix zegt:

     Beste Judith, bedankt voor je reactie! Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen, zojuist heb je van ons een e-mail ontvangen met de vervolg stappen. Heel veel succes!

   • Jeroen zegt:

    Beste Maarten,
    Ik heb deze site gevonden door te googlen naar een oplossing voor dit probleem. Ik heb enkele jaren geleden iemand geholpen met het bouwen van een website maar zowel zij als ik kunnen er met de juiste inloggegevens niet meer in. Ik ben heel benieuwd wat hier aan gedaan kan worden…

 2. Robert zegt:

  Hoi ook bij ons werk inlogge niet meer, er is iets met de cookies doe worden niet toegestaan van de 1 op de andere week ,bij niemand van ons werkt t nog en we hebben allen nix gedaan

  kan iemand ons helpen
  mvg
  Robert
  darkrose

 3. Franka zegt:

  Goedemiddag Maarten, ik kan niet meer bij het dashboard van onze nieuwe wp-website, kreeg een melding dat safari de pagina niet kon openen ivm doorverwijzingen. Na tussenkomst van onze webhost krijg ik onze oude site als ik de url van de nieuwe wp-site intype. Is de nieuwe site nog terug te halen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Franka, bedankt voor je reactie. Om welke website gaat het precies? Zijn jullie een nieuwe website gaan bouwen op dezelfde site?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Greg, Ik zie inderdaad een foutmelding op je website: Error establishing a database connection.
   Er zijn verschillende mogelijkheden om dit op te lossen. Het kan zijn dat je database naam veranderd is door een hack in je WordPress website. Je kunt je database naam checken in je wp-config.php bestand via FTP. Heb jij hier toegang tot?

   Voeg anders onderstaande regel toe onder:
   ‘That’s all, stop editing! Happy blogging’

   define(‘WP_ALLOW_REPAIR’, true);

   Vervolgens ga je naar je website via: http://www.yoursite.com/wp-admin/maint/repair.php

   Als het werkt verwijder je de bovenstaande regel weer. Belangrijk is dat je ook je Gebruikersnaam Wachtwoord en Database WW gaat veranderen als je weer kunt inloggen.
   Mocht je hulp nodig hebben, laat het even weten!
   Succes

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Irma,

   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Ook jou zal ik een e-mailsturen met de procedure die je kunt volgen.

   Succes!

 4. Nicky zegt:

  Hoi Maarten, en ook ik kan niet bij mijn net nieuw aangemaakte WP-site.Zodra ik vanaf mijndomein.nl doorklik naar de wp-admin krijg ik een heel ander adres in de balk te zien. Zodra ik dat aanpas naar het goede adres moet ik inloggen op mijn site, maar met de WP inloggegevens kom ik er (na veelvuldig proberen) niet in…
  Alvast bedankt voor je hulp!

 5. EHogeveen zegt:

  Ik word ook heeeeel verdrietig aan deze kant van het scherm. Afgelopen maandag de stoute schoenen aangetrokken om een website te gaan bouwen. Alles so far so good, totdat ik de daadwerkelijk website wil gaan opbouwen. Inmiddels wel 4 keer een nieuwe wachtwoord aangevraagd; helpt niets. Via cPanel het geprobeerd; werkt ook niet. Bovenstaande geprobeerd met alle extra tekens in de URL; werkt ook niet. Moedeloos. Zeker omdat WordPress niet te bereiken is, geen aanspreekpunt dus. HELP…?

 6. Julie Hoebink zegt:

  Ik heb beide links ook geprobeerd. Maar ik krijg deze foutmelding:

  Not Found
  The requested URL /~hx0646/wp-login.php was not found on this server.
  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Ik hoor graag of je mij kunt helpen. Alvast bedankt!

 7. Frits zegt:

  Beste Maarten,
  Ik zie dat je wonderen verricht! Kun je mij misschien ook helpen. Inloggen bij wordpress.com lukt met geen mogelijkheid, met mijn al jaren gebruikte gebr naam en ww. Ook tot andere sites die ik met dezelfde account beheer krijg ik plots geen toegang.
  De enige manier om content toe te voegen is nog via mijn mobiele WP-app, waar ik blijkbaar permanent ingelogd blijf, na ooit de app geactiveerd te hebben.
  Dank voor elke hulp!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Frits, Bedankt voor je reactie en wat vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Is er misschien via de app die je op je telefoon hebt geïnstalleerd een mogelijkheid om het wachtwoord te bekijken, aan te passen? Heb je daarnaast ook geprobeerd om een nieuw wachtwoord aan te vragen? Het nadeel van WordPress.com website is dat je niet even in de code structuur van de database kunt, in vergelijking met een WordPress.org website, om daar je wachtwoord te veranderen. De enigste, en makkelijkste oplossing is waarschijnlijk het wachtwoord via WordPress.com proberen opnieuw aan te vragen. Mocht dat niet lukken, mail dan gerust nogmaals. Wellicht kan ik je dan helpen naar het zoeken naar een andere oplossing. Succes!

 8. Hans Keuren zegt:

  ik kan niet bij mijn wordpress dashboard etc. omdat ik de inloggegevens kwijt ben.
  url keurenbudgetcoach.nl. Kunnen en willen jullie mij helpen? Mijn kennis is op dit gebied van het (overdreven gezegd) niveau ‘oliebol’.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Hans, Bedankt voor je reactie. Je kunt via je WordPress login scherm een nieuw wachtwoord aanvragen. Maak hierbij gebruik van je e-mailadres waarmee je WordPress hebt geïnstalleerd. Je krijgt dan een e-mail van WordPress waar je vervolgens een nieuw wachtwoord kunt opgeven. Hier ze een video hoe je dit moet doen: https://www.youtube.com/watch?v=BQWuTjmTa0Y
   Mocht je nog vragen hebben laat dit dan gerust weten.

 9. Ellen zegt:

  Goedemiddag Maarten,

  Ook ik kan mijn beheerdersaccount niet in. Bij het proberen te herstellen van mijn wachtwoord, geeft ‘ie aan dat dat er geen gebruiker geregistreerd staat met betreffend e-mailadres. Tegelijkertijd zie ik dat een of andere Syrische groepering enthousiast mijn site heeft overgenomen. Het kán toch haast niet anders of een en ander moet verband houden 😉

  Is het op een of andere manier mogelijk om in ieder geval weer in te kunnen loggen? Of heb je wellicht een andere eerste tip? Ik weet werkelijk niet waar te beginnen.

  Heel hartelijk dank vast!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Jorick, vervelend dat je niet meer kunt inloggen. In dit geval kan het zijn dat je wachtwoord in de database is veranderd. Wanneer je jou FTP gegevens doorstuurt en je database gegevens kan ik die voor je controleren. Je kunt het ook zelf checken door via je hosting in te oggen op je database en naar de tabel wp_users te gaan en hier je gb + ww te controleren. Mocht het niet lukken stuur dan gerust een e-mail met alle gegevens, dan help ik je hierbij.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Stephan, vervelend dat je niet meer kunt inloggen op je nieuwe telefoon. Heb je het ook al geprobeerd op een vaste computer? Wellicht sta je nog ingelogd op je oude telefoon? Check het even op je computer of je kunt inloggen, mocht dat niet lukken stuur mij dan even een -mail met de gegevens van je website. Succes!

 10. Olga Rutgers zegt:

  Goedemorgen,

  Ik kan niet meer inloggen bij mijn website reggeveld2.nl.
  Mijn vriend heeft ergens in wordpress een andere domeinnaam geplaatst waardoor ik nu niet meer op de site kan komen. Inloggen lukt niet meer.
  Omdat iemand onze stacaravan (daar is de website van) heeft overgenomen hebben we de domeinnaam overgedragen. Mijn vriend heeft daarom de domeinnaam aangepast.
  Ik wil de hele website opzeggen maar dat lukt dus niet.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Olga, bedankt voor je reactie. Als ik het dus goed begrijp wil je de domeinnaam opzeggen? Deze kun je gewoon opzeggen via je hostingprovider. Of is de domeinnaam al overgedragen?
   Wanneer je een domeinnaam overdraagt met de website hoef je ook niet meer in te loggen. Waarschijnlijk heeft je vriend de domeinnaam aangepast bij de algemene instellingen van WordPress. Deze instelling moet eigenlijk via de database van je website terug worden gezet.
   Mocht je er niet uitkomen, stuur dan gerust een e-mail! Succes

   • Olga zegt:

    Beste Maarten,

    Hij heeft inderdaad de domeinnaam aangepast in instellingen.
    We zijn bezig de domeinnaam over te dragen maar willen niet de gehele website overdragen. Diegene krijgt alleen de teksten en de foto’s. De website willen we dus volledig verwijderen, kan dat?
    Nu kan ik dus niet inloggen en dus niet bij de website meer komen. Ik krijg een hele vreemde pagina.
    Ik krijg de volgende foutmelding: Safari kan de server niet vinden.

    Kan ik dan nog op een manier inloggen?

    Olga

    • Maarten Hendrix zegt:

     Dag Olga, Wanneer je een domeinnaam wilt overdragen moet je bij je hostingpartij een verhuiscode opvragen. Deze code moet dan geven aan de nieuwe eigenaar van het domein. Daarna zal ik de hosting en je domeinnaam opzeggen bij je hostingpartij. Diegene die de site dan wil overnemen kan de teksten kopieren van de huidige site. Wanneer je jou domeinnaam en hosting opzegt wordt je website vanzelf verwijderd. Je kunt nu alleen nog inloggen via je website als je via je database wat instellingen aanpast. Mocht je er niet uitkomen, mail mij dan gerust! Succes!

 11. Maaike zegt:

  Hoi,

  Ook ik heb hetzelfde probleem met inloggen als Jeroen. Eerder kon ik niet inloggen via de admin omdat wordpress alleen de optie gaf om mij te registreren als nieuwe gebruiker wanneer ik naar mijn websites admin wilde gaan. Ik heb dit toen niet gedaan, maar nu kan ik dus met de juiste inlogcodes niet meer inloggen ook een nieuw wachtwoord aanvragen kan niet.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Maaike, bedankt voor je reactie. Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Waarschijnlijk krijg je dus het antwoord dat er geen gebruiker meer is geregistreerd op je WordPress website? Ik stuur je een e-mail met meer informatie wat je allemaal kunt doen. Mocht je er niet uitkomen, mail mij gerust! Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Jose, Bedankt voor je e-mail. Ik zie dat je gebruik maakt van een WordPress.com website. Misschien kun je het proberen via een andere browser en/of de geschiedenis wissen? Het nadeel van WordPress.com is dat je namelijk niet in de database van je WordPress website kunt komen waar je de gebruikers handmatig kunt aanpassen. Mocht het toch niet lukken na bovenstaande eventuele oplossingen neem dan gerust via de mail contact op! Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Jan, bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Om welke website gaat het precies? Gaat het daarnaast om een zelf geïnstalleerde WordPress website of een website die onderdeel is van WordPress.com? Ik zie met plezier je reactie tegemoet. Je kunt ons ook altijd even mailen via ons contactformulier! Succes.

 12. Morry zegt:

  Hi,
  Ik heb hetzelfde probleem. Kan niet inloggen. Dacht even dat het aan het wachtwoord lag maar dat lijkt het niet te zijn. Bij het opvragen van een nieuw wachtwoord ontvang ik niets op het adres waar dit op binnen zou moeten komen.
  En dus zit ik nu vast. Kan jij helpen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Morry, vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Stuur mij anders even via de mail je WW + GB dan ga ik het een en ander checken. Mocht dit niet lukken dan krijg je van mij een e-mail hoe je het anders kunt oplossen via de database. Succes!

 13. Christophe zegt:

  Beste Maarten,

  ik kan ook niet inloggen, kan je mij helpen? Ik heb geprobeerd het wachtwoord te wijigen maar het leukt ook niet. Ovh zegt dat wordpress is goed geinstalleerd en dat niets aan de hand is van hun kant.

  Toegangslink : zielenstralen.org
  Administrator link : zielenstralen.org/wp-admin: werkt niet.

  Groetjes,
  Christophe

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Christophe,

   Bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet kunt inloggen. Wat ik zo snel kan zien is dat de website niet goed werkt. Ik vermoed dat WordPress toch niet goed staat geinsalleerd.
   Ik zie namelijk dat WordPress als ingepakt bestand is geupload nar jullie hosting.

   Stuur mij anders even een e-mail met wat meer informatie!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Jojanneke, bedankt voor je e-mail. Ik denk dat je collega ook contact met ons heeft opgenomen? Kan dit eventueel Christophe geweest zijn? Ik zal jullie even een persoonlijke e-mail sturen!

 14. danny zegt:

  Beste Maarten,

  Ook bij mij hetzelfde probleem met niet in kunnen loggen, terwijl ik er vanochtend nog in heb gewerkt. Zie ook het foute adres staan, opnieuw intypen helpt niet en nieuw wachtwoord aanvragen doet hij ook niet.

  Alvast bedankt!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hallo Danny,

   Bedankt voor je reactie. Vandaag zal ik je even een e-mail sturen, met meer informatie hoe je zelf handmatig je wachtwoord kunt controleren.

   Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Lilian,

   Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Vandaag stuur ik je een email met wat meer informatie hoe je handmatig de gebruikersnaam en het wachtwoord kunt controleren!

   Succes!

 15. Mark zegt:

  Best raar… Ik weet zeker dat mijn inloggegevens kloppen… elke keer fout. Dus nieuw wachtwoord aangevraagd en met de nieuw aangevraagde wachtwoord ingelogd: Gekopieerd en geplakt… Maar zelfs nu doet hij het niet. Nu kan ik wederom 20 minuten niet inloggen.. Ben straks een uur aan het kloten om in te loggen… frustrerend. Nog frustrerender dat ik de hele avond al met m’n site bezig ben om het te vernieuwen.

 16. Sanne zegt:

  Hallo,

  Ook ik heb helaas inlogproblemen. Ik heb wat willen wijzigen in de settings om een site voor mijn vriendin te maken, maar nu krijg ik de foutmelding : Not Found

  The requested URL /drijfveer/wp-login.php was not found on this server.

  Inloggen lukt nu niet meer, maar ik had diverse plugins geinstalleerd die ik dan ook ‘kwijt’ ben. Is dit nog op te lossen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Sanne, Vervelend om te lezen dat je website niet meer werkt. Ik vermoed dat na het wijzigen van de Permalinks WordPress niet meer weet waar de website precies staat geïnstalleerd.
   De URL pad is waarschijnlijk (per ongeluk) aangepast. Stuur mij even via de mail de website URL op en de informatie over de hosting. Wanneer je vriendin gebruik maakt van Hostnet kan ze handmatig via het dashboard van Hostnet de permalinks opnieuw aanmaken.
   Wanneer het een andere hosting is moeten we er even naar kijken. Ik zie je mail wel tegemoet!
   Succes.

 17. Hendrik zegt:

  Ha Maarten,

  Wanneer ik probeer in te loggen krijg ik geen fout melding of zo iets maar ik kom er met geen mogelijkheid in. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn 100% goed. Het enige wat er gebeurt is dat de beide vakjes leeg worden en ik het opnieuw moet proberen.
  /wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Femailtraining.nl%2Fwp-admin%2F&reauth=1
  dit is de url die achter mijn domeinnaam komt te staan wanneer ik heb geprobeerd in te loggen.
  Ik heb al een paar keer geprobeerd deze weg te halen en alleen met /wp-login.php/ achter mijn domeinnaam in te loggen. Zonder resultaat. Wanneer ik op “wachtwoord vergeten” klik komt er dit te staan: Niet mogelijk om wachtwoordherstelsleutel op te slaan in de database.

  Heel vreemd. Wat moet ik doen?

  Bedankt alvast!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Hendrik, excuses voor onze late reactie. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met de vervolgstappen die je kunt ondernemen. Succes!

 18. Ank Lambers zegt:

  Hoi Maarten,

  Ook ik krijg steeds een foutmelding. Heb alles wat ik kan bedenken al geprobeerd en weet doordat ik alle combinaties heb ingetypt nu niet eens meer wat mijn gebruikersnaam en wachtwoord zijn. Hellup!

 19. Gerino Olbrechts zegt:

  Hey Maarten,

  Ook ik zit zoals velen met een inlogprobleem, ik weet zeker dat de gebruikersnaam en het wachtwoord juist is maar bij het inloggen krijg ik te horen dat mijn gebruikersnaam ongeldig is.
  Zou jij me misschien kunnen helpen?
  Alvast Bedankt!

  MVG Gerino Olbrechts

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Deborah, Wat vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. We sturen je een e-mail met de mogelijkheden die je kunt doorvoeren. Succes!

 20. Liesbeth zegt:

  Beste Maarten,

  Ik ben al een paar dagen bezig om in te loggen op de website van WordPress.
  Ik ben er zeker van dat zowel mijn gebruikersnaam als mijn wachtwoord correct zijn maar als ik deze invoer krijg ik een melding dat mijn gebruikersnaam niet klopt!
  Graag een reactie,

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Liesbeth, bedankt voor je reactie! Ga je direct een e-mail sturen met de extra stappen die je kunt ondernemen. Heb je daarnaast al geprobeerd om de gebruikersnaam en/of het wachtwoord opnieuw aan te vragen? Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Marjan, vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen op WordPress. Ik zal je een uitgebreide e-mail sturen hoe je op een andere manier een nieuw wachtwoord kunt aanmaken! Succes!

 21. Henk Welink zegt:

  Tja, ook ik krijg nu zo’n rare code en kan niet meer inloggen (in een wat veranderd inlogscherm) Heeft het te maken met een nieuwe WordPress versie?. Graag jouw expertise om het probleem op te lossen. Erg bedankt.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedenavond Henk, vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Zou je een printscreen kunnen doormailen naar ons e-mailadres (maarten@supersnelonline.nl) zodat ik even kan kijken wat voor code je krijgt. We zullen hier dan zo snel mogelijk op terug komen.

 22. Marlies zegt:

  Beste Maarten,
  Ik kan ook ineens niet meer inloggen in mijn wp-site. Het inlogscherm kom ik in. Als ik inlog, gaat het blauwe balkje bovenin lopen, dus hoop ik steeds dat hij de pagina gaat laden. en dan blijft hij staan op het inlogscherm, zijn de vakjes weer leeg. Van alles geprobeerd. Wachtwoord gewijzigd. Maar het blijft hetzelfde. Cache geleegd, andere browser, op andere locatie (IP), andere computer. Heb jij nog suggesties?
  Marlies

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Marlies, Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Kun je mij aangeven om welke website het gaat? Ik zal je even een e-mail sturen met wat meer informatie. Grt. Maarten

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Tamara, bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Weet je exact om welke plugin het gaat? Wanneer je toegang hebt tot FTP kun je inloggen via (bijvoorbeeld) het programma Filezilla. Vervolgens ga je naar de map waar je WordPress in hebt geïnstalleerd. Vaak is dit de domeinnaam map of de public_html map. Dan zoek je naar de map wp_content vervolgens zoek je in die map de map Plugins en daar vind je alle plugins terug. Om de plugin via FTP uit te schakelen verander je de naam van de map van die specifieke plugin naar bijvoorbeeld: NOpluginnaam. Hierna kun je zeer waarschijnlijk weer inloggen, mocht het niet werken, mail of bel ons gerust! Succes!

 23. Laura zegt:

  Beste,

  Ik wou mijn WordPress website een andere domeinnaam geven. Er zijn dan 2 opties waar je dat kan ingeven. Ik wist niet welke ik moest nemen dus heb ik ze beide veranderd. Nu raak ik nergens meer op, geen enkele domeinnaam wordt gevonden door internet, zelfs wp-admin niet.
  Help mij a.u.b. want ik heb dit nodig voor school en ik hoop dat ik dit kan oplossen want heb veel tijd in de website gestoken.

  Met vriendelijke groeten
  Laura

 24. Marcel Scholten zegt:

  ik kan niet meer inloggen om mijn site. Ik heb de via de ftp de geinstalleerde plugins gedeactiveerd helaas zonder het gewenste resultaat. Nieuwe wordpress installatie via de ftp met uitzondering van wp-config.php, wp-content map en het Htaccess bestand gaf ook niet het gewenste resultaat……..
  Wellicht kun jij mij verder helpen.

  Groet,

  Marcel

 25. Marcel zegt:

  Beste Maarten ik heb een zelfde probleem. Iemand heeft een andere domein naam ergens in wp gezet waardoor hij nu met inloggen aangeeft dat het niet bestaat.
  kun je mij helpen
  groetjes,
  marcel

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Marcel, bedankt voor je reactie! Heb je direct even een e-mail gestuurd, hoe je het kunt oplossen. Mocht het niet lukken, mail of bel mij gerust! Succes!

 26. lindas zegt:

  Hallo,

  Ik heb vandaag na wat problemen wp opnieuw geinstaleerd. Echter kom ik er nu niet meer in (precies de zelfde probleem als in de eerste reactie op deze site. Kan/wil jij mij helpen?

  mvg linda

 27. max anna zegt:

  hi!
  ik heb een beetje stres haha het inloggen lukt niet meer.
  als ik probeer in te loggen dan krijg ik dit:
  Deze site is niet bereikbaar

  Het DNS-adres van de server van http://www.maxanna.nl kan niet worden gevonden.
  Zoek op Google naar maxanna nl login
  ERR_NAME_NOT_RESOLVED

  het enige is mijn site is niet maxanna.nl maar madebymax.nl nou heb ik een keer i dont know why gewoon geprobeerd er maxanna.nl van te maken in wordpress maar dat gaat natuurlijk niet zomaar dus dat lukte niet maar nu heb ik dus dit en kom ik er niet meer in…

  hoop dat u mij kan helpen!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Max Anne, geen probleem. Hiermee kunnen wij je zeker helpen. Ik zal je even een persoonlijke e-mail sturen! Komt in orde!

 28. miranda zegt:

  FOUT voor site-eigenaar: ongeldige sitesleutel
  Ik krijg deze melding van recaptcha als ik wil inloggen op mijn wordpress. Ik krijg het niet opgelost en moet echt aan de slag. Kun je me alsjeblieft helpen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Miranda,
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Maak je gebruik van de /wp-admin login? Ik zie namelijk niet je recaptcha op je inlogpagina.
   Stuur mij even een mailtje, dan controleer ik het.

 29. Denise zegt:

  Hoi,

  Ook bij gaat er iets niet goed. Ik heb via Strato een subdomein aangemaakt, welke ik vervolgens gekoppeld heb aan mijn wordpress. p de een of andere manier ben ik eruit gegooid en ik helaas niet meer inloggen. Mijn originele URL buroverbaal.nl is ineens ook weg. Kan je mij helpen?

  Groet,
  Denise

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hey Denise, bedankt voor je reactie. Waarschijnlijk heb je per ongeluk het subdomein toegevoegd aan je Instellingen > Algemeen. Een subdomein is echter bedoelt als een nieuwe installatie? Deze kun je niet koppelen via je huidige WordPress website. Wat je wel kunt doen is via Strato de domeinnaam redirecten naar je buroverbaal website. Inmiddels zie ik weer dat je site weer werkt? Heb je eventueel verder nog vragen? Groet, Maarten

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hey Ilona, bedankt voor je reactie! Fijn om te lezen dat je weer kunt inloggen! Mocht je verder nog vragen hebben over WordPress, mail gerust! Succes met je site.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Jeanine, bedankt voor je mail. Ik stuur je even een uitgebreide mail met de opties die je nog verder kunt doorvoeren. Mocht je er niet uitkomen, reageer dan gerust op de mail! Succes met je onderneming.

 30. Frank zegt:

  Beste,
  Ik kan ook niet meer inloggen op mijn WP site https://magnathifimuseum.wordpress.com/
  Wat is een oplossing?

  Je bent ingelogd als “unifilvn517160277” en beschikt niet over de benodigde privileges voor toegang tot het dashboard voor “Magnat HiFi MuseuM”. Als je niet “unifilvn517160277” bent, gelieve uit te loggen en met je gebruikersnaam weer in te loggen. Als je “unifilvn517160277” bent en je hebt toegang nodig, vraag dan de administrator van de site om je uit te nodigen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Frank,
   Bedankt voor je reactie op onze website. Het lijkt erop dat je niet de beheerdersrechten hebt van je website.
   Deze kun je aanvragen bij je website bouwer. Of eventueel controleren bij de installatie e-mail van WordPress.com.
   Ik zie namelijk dat je gebruik maakt van een WordPress.com website.
   Succes!

 31. Mark zegt:

  Hallo Maarten,
  Ook ik heb het probleem dat ik niet meer kan inloggen bij WP. De gebruikersnaam en wachtwoord zijn correct desondanks geen toegang. De optie wachtwoord vergeten werkt ook niet, er ontstaat een soort loop.
  Ik hoop dat je mij kunt helpen.
  Hartelijke groet Mark

 32. Erik zegt:

  Hallo Maarten,

  Bij het installeren van reCAPTCHA is iets fout gegaan. Bij het inloggen krijg ik nu de volgende melding:
  FOUT voor site-eigenaar: ongeldige sitesleutel. De stappen die hierboven beschrijft, weghalen van de code, hebben geen effect. Zodra ik weer op enter druk, verschijnt er weer een code. Kun jij mij helpen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Erik, bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. In dit geval is het enkel mogelijk om de reCAPTCHA plugin te verwijderen via FTP. De plugin wordt dan gedactiveerd en je kunt daarna weer inloggen. Mocht je er niet uitkomen, mail gerust! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.