Inloggen WordPress lukt niet

Inloggen op WordPress lukt niet. Je krijgt een foutmelding, maar je weet zeker dat je het juiste wachtwoord hebt ingevoerd. Wat gaat er fout? Het kan wel eens voorkomen dat het niet lukt om in te loggen op je website. Je weet zeker dat je gebruik maakt van het juiste wachtwoord in combinatie met de gebruikersnaam. Een veel voorkomende fout is dat het inlogscherm heen en weer gaat schudden. Wat moet je doen om dit probleem op te lossen?

Inloggen op WordPress lukt niet

Als je de foutmelding krijgt dat je inlogscherm gaat schudden moet je kijken naar de url van je website. Hiet zie je vaak dan een ‘rare‘ code achter je domeinnaam staan. Vaak is dat zo’n soort code. Bovenstaande code staat dan achter je: www.domeinnaam.nl/wp-login.php Op dit probleem op te lossen verwijder je de code die achter je domeinnaam staat. Je zorgt er dus voor dat er enkel /wp-login.php in je adressenbalk staat achter je domeinnaam. Vervolgens: Probeer opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Let op er mag niks anders achter je domeinnaam staan dan /wp-login.php Lukt het nog niet herhaal nog één keer je inlogprocedure en check nog één keer of er echt niks anders achter je domeinnaam staat. Lukt het nog niet plaats nu enkel /wp-admin/ achter je domeinnaam en herhaal je inlogprocedure. Lukt het nu nog niet laat een reactie achter op dit bericht en we gaan je helpen.

217 reacties op “Inloggen WordPress lukt niet

 1. Jeroen Slegers zegt:

  Goedenavond,

  Nu heb ik bovenstaande procedure geprobeerd, maar ik kan niet inloggen op mijn WordPress admin. Ook een nieuw wachtwoord opvragen werkt niet, ik krijg dan deze melding:

  FOUT: Er is geen gebruiker geregistreerd met dit e-mailadres.

  Nu weet ik 100% zeker dat al mijn gegevens kloppen, dus er moet iets anders aan de hand zijn. Ik weet dat mijn site onlangs is geüpdatet naar de nieuwste WP versie en dat dit wel ooit voor problemen wil zorgen, maar eerlijk gezegd weet ik niet wat het euvel kan zijn.

  Hebben jullie wellicht een suggestie? PS: Ik ben niet heel computertechnisch, misschien handig om rekening mee te houden met de “moeilijkheidsgraad” van de stappen die ik dien te ondernemen.

  Alvast bedankt!

  Jeroen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Jeroen,

   Vervelend om te lezen dat het inloggen niet meer werkt. Ik zal je direct een e-mail sturen met de procedure die je kunt volgen.

   Succes!

   • michel zegt:

    hallo maarten,
    ik heb hetzelfde probleem
    alles geprobeerd zoals beschreven maar wil niet lukken.
    een uur geleden werkte alles nog wel naar behoren.
    Als je me zou willen helpen graag.

    Groetjes Michel

     • Robbert zegt:

      Hoi Maarten,

      Ik zit met hetzelfde probleem. Wat ik ook probeer en welke inlog code ook, ik kom er niet meer in. Kun je mij ook alsjeblieft helpen???

      Alvast bedankt!!

      Groet,
      Robbert

     • Maarten Hendrix zegt:

      Beste Robbert, Bedankt voor je reactie! Ik zal je even een e-mail sturen met de mogelijke opties die je nog kunt doen! Succes.

    • Maarten Hendrix zegt:

     Beste Judith, bedankt voor je reactie! Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen, zojuist heb je van ons een e-mail ontvangen met de vervolg stappen. Heel veel succes!

   • Jeroen zegt:

    Beste Maarten,
    Ik heb deze site gevonden door te googlen naar een oplossing voor dit probleem. Ik heb enkele jaren geleden iemand geholpen met het bouwen van een website maar zowel zij als ik kunnen er met de juiste inloggegevens niet meer in. Ik ben heel benieuwd wat hier aan gedaan kan worden…

  • Milly Tjin zegt:

   Hallo Maarten,

   Hetzelfde probleem heb ik ook, mijn site is eraf gegooid en ik kan niet meer inloggen omdat de gebruikersnaam ongeldig is. Zou je mij kunnen helpen?

   Groetjes Milly

   • Maarten Hendrix zegt:

    Hi Milly, bedankt voor je reactie.
    Hiermee kan ik je zeker helpen.
    Eigenlijk is het wel alleen op te lossen via je database en FTP. Ik moet dan checken wat daar allemaal staat en of mis is gegaan.
    Houd er rekening mee dat we hier vaak circa 1 uur mee bezig zijn. Mocht je hier gebruik van willen maken stuur ons dan even een mailtje!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Hennie,
   Bedankt voor je reactie. Ik heb je een e-mail gestuurd met wat meer informatie.
   Ik zie je reactie tegemoet.

 2. Robert zegt:

  Hoi ook bij ons werk inlogge niet meer, er is iets met de cookies doe worden niet toegestaan van de 1 op de andere week ,bij niemand van ons werkt t nog en we hebben allen nix gedaan

  kan iemand ons helpen
  mvg
  Robert
  darkrose

 3. Franka zegt:

  Goedemiddag Maarten, ik kan niet meer bij het dashboard van onze nieuwe wp-website, kreeg een melding dat safari de pagina niet kon openen ivm doorverwijzingen. Na tussenkomst van onze webhost krijg ik onze oude site als ik de url van de nieuwe wp-site intype. Is de nieuwe site nog terug te halen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Franka, bedankt voor je reactie. Om welke website gaat het precies? Zijn jullie een nieuwe website gaan bouwen op dezelfde site?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Greg, Ik zie inderdaad een foutmelding op je website: Error establishing a database connection.
   Er zijn verschillende mogelijkheden om dit op te lossen. Het kan zijn dat je database naam veranderd is door een hack in je WordPress website. Je kunt je database naam checken in je wp-config.php bestand via FTP. Heb jij hier toegang tot?

   Voeg anders onderstaande regel toe onder:
   ‘That’s all, stop editing! Happy blogging’

   define(‘WP_ALLOW_REPAIR’, true);

   Vervolgens ga je naar je website via: http://www.yoursite.com/wp-admin/maint/repair.php

   Als het werkt verwijder je de bovenstaande regel weer. Belangrijk is dat je ook je Gebruikersnaam Wachtwoord en Database WW gaat veranderen als je weer kunt inloggen.
   Mocht je hulp nodig hebben, laat het even weten!
   Succes

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Irma,

   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Ook jou zal ik een e-mailsturen met de procedure die je kunt volgen.

   Succes!

 4. Nicky zegt:

  Hoi Maarten, en ook ik kan niet bij mijn net nieuw aangemaakte WP-site.Zodra ik vanaf mijndomein.nl doorklik naar de wp-admin krijg ik een heel ander adres in de balk te zien. Zodra ik dat aanpas naar het goede adres moet ik inloggen op mijn site, maar met de WP inloggegevens kom ik er (na veelvuldig proberen) niet in…
  Alvast bedankt voor je hulp!

 5. EHogeveen zegt:

  Ik word ook heeeeel verdrietig aan deze kant van het scherm. Afgelopen maandag de stoute schoenen aangetrokken om een website te gaan bouwen. Alles so far so good, totdat ik de daadwerkelijk website wil gaan opbouwen. Inmiddels wel 4 keer een nieuwe wachtwoord aangevraagd; helpt niets. Via cPanel het geprobeerd; werkt ook niet. Bovenstaande geprobeerd met alle extra tekens in de URL; werkt ook niet. Moedeloos. Zeker omdat WordPress niet te bereiken is, geen aanspreekpunt dus. HELP…?

 6. Julie Hoebink zegt:

  Ik heb beide links ook geprobeerd. Maar ik krijg deze foutmelding:

  Not Found
  The requested URL /~hx0646/wp-login.php was not found on this server.
  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Ik hoor graag of je mij kunt helpen. Alvast bedankt!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Julie,

   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Als ik nu naar je website ga dan zie ik dat de inlogpagina wel werkt.
   Klopt dat? Waarschijnlijk heeft dit met de permalink instellingen te maken of de htaccess instellingen.

   Heb je iets aan dit artikel: https://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL

   Mocht je er niet uitkomen neem dan gerust weer contact op.

 7. Frits zegt:

  Beste Maarten,
  Ik zie dat je wonderen verricht! Kun je mij misschien ook helpen. Inloggen bij wordpress.com lukt met geen mogelijkheid, met mijn al jaren gebruikte gebr naam en ww. Ook tot andere sites die ik met dezelfde account beheer krijg ik plots geen toegang.
  De enige manier om content toe te voegen is nog via mijn mobiele WP-app, waar ik blijkbaar permanent ingelogd blijf, na ooit de app geactiveerd te hebben.
  Dank voor elke hulp!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Frits, Bedankt voor je reactie en wat vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Is er misschien via de app die je op je telefoon hebt geïnstalleerd een mogelijkheid om het wachtwoord te bekijken, aan te passen? Heb je daarnaast ook geprobeerd om een nieuw wachtwoord aan te vragen? Het nadeel van WordPress.com website is dat je niet even in de code structuur van de database kunt, in vergelijking met een WordPress.org website, om daar je wachtwoord te veranderen. De enigste, en makkelijkste oplossing is waarschijnlijk het wachtwoord via WordPress.com proberen opnieuw aan te vragen. Mocht dat niet lukken, mail dan gerust nogmaals. Wellicht kan ik je dan helpen naar het zoeken naar een andere oplossing. Succes!

 8. Hans Keuren zegt:

  ik kan niet bij mijn wordpress dashboard etc. omdat ik de inloggegevens kwijt ben.
  url keurenbudgetcoach.nl. Kunnen en willen jullie mij helpen? Mijn kennis is op dit gebied van het (overdreven gezegd) niveau ‘oliebol’.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Hans, Bedankt voor je reactie. Je kunt via je WordPress login scherm een nieuw wachtwoord aanvragen. Maak hierbij gebruik van je e-mailadres waarmee je WordPress hebt geïnstalleerd. Je krijgt dan een e-mail van WordPress waar je vervolgens een nieuw wachtwoord kunt opgeven. Hier ze een video hoe je dit moet doen: https://www.youtube.com/watch?v=BQWuTjmTa0Y
   Mocht je nog vragen hebben laat dit dan gerust weten.

 9. Ellen zegt:

  Goedemiddag Maarten,

  Ook ik kan mijn beheerdersaccount niet in. Bij het proberen te herstellen van mijn wachtwoord, geeft ‘ie aan dat dat er geen gebruiker geregistreerd staat met betreffend e-mailadres. Tegelijkertijd zie ik dat een of andere Syrische groepering enthousiast mijn site heeft overgenomen. Het kán toch haast niet anders of een en ander moet verband houden 😉

  Is het op een of andere manier mogelijk om in ieder geval weer in te kunnen loggen? Of heb je wellicht een andere eerste tip? Ik weet werkelijk niet waar te beginnen.

  Heel hartelijk dank vast!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Jorick, vervelend dat je niet meer kunt inloggen. In dit geval kan het zijn dat je wachtwoord in de database is veranderd. Wanneer je jou FTP gegevens doorstuurt en je database gegevens kan ik die voor je controleren. Je kunt het ook zelf checken door via je hosting in te oggen op je database en naar de tabel wp_users te gaan en hier je gb + ww te controleren. Mocht het niet lukken stuur dan gerust een e-mail met alle gegevens, dan help ik je hierbij.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Stephan, vervelend dat je niet meer kunt inloggen op je nieuwe telefoon. Heb je het ook al geprobeerd op een vaste computer? Wellicht sta je nog ingelogd op je oude telefoon? Check het even op je computer of je kunt inloggen, mocht dat niet lukken stuur mij dan even een -mail met de gegevens van je website. Succes!

 10. Olga Rutgers zegt:

  Goedemorgen,

  Ik kan niet meer inloggen bij mijn website reggeveld2.nl.
  Mijn vriend heeft ergens in wordpress een andere domeinnaam geplaatst waardoor ik nu niet meer op de site kan komen. Inloggen lukt niet meer.
  Omdat iemand onze stacaravan (daar is de website van) heeft overgenomen hebben we de domeinnaam overgedragen. Mijn vriend heeft daarom de domeinnaam aangepast.
  Ik wil de hele website opzeggen maar dat lukt dus niet.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Olga, bedankt voor je reactie. Als ik het dus goed begrijp wil je de domeinnaam opzeggen? Deze kun je gewoon opzeggen via je hostingprovider. Of is de domeinnaam al overgedragen?
   Wanneer je een domeinnaam overdraagt met de website hoef je ook niet meer in te loggen. Waarschijnlijk heeft je vriend de domeinnaam aangepast bij de algemene instellingen van WordPress. Deze instelling moet eigenlijk via de database van je website terug worden gezet.
   Mocht je er niet uitkomen, stuur dan gerust een e-mail! Succes

   • Olga zegt:

    Beste Maarten,

    Hij heeft inderdaad de domeinnaam aangepast in instellingen.
    We zijn bezig de domeinnaam over te dragen maar willen niet de gehele website overdragen. Diegene krijgt alleen de teksten en de foto’s. De website willen we dus volledig verwijderen, kan dat?
    Nu kan ik dus niet inloggen en dus niet bij de website meer komen. Ik krijg een hele vreemde pagina.
    Ik krijg de volgende foutmelding: Safari kan de server niet vinden.

    Kan ik dan nog op een manier inloggen?

    Olga

    • Maarten Hendrix zegt:

     Dag Olga, Wanneer je een domeinnaam wilt overdragen moet je bij je hostingpartij een verhuiscode opvragen. Deze code moet dan geven aan de nieuwe eigenaar van het domein. Daarna zal ik de hosting en je domeinnaam opzeggen bij je hostingpartij. Diegene die de site dan wil overnemen kan de teksten kopieren van de huidige site. Wanneer je jou domeinnaam en hosting opzegt wordt je website vanzelf verwijderd. Je kunt nu alleen nog inloggen via je website als je via je database wat instellingen aanpast. Mocht je er niet uitkomen, mail mij dan gerust! Succes!

 11. Maaike zegt:

  Hoi,

  Ook ik heb hetzelfde probleem met inloggen als Jeroen. Eerder kon ik niet inloggen via de admin omdat wordpress alleen de optie gaf om mij te registreren als nieuwe gebruiker wanneer ik naar mijn websites admin wilde gaan. Ik heb dit toen niet gedaan, maar nu kan ik dus met de juiste inlogcodes niet meer inloggen ook een nieuw wachtwoord aanvragen kan niet.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Maaike, bedankt voor je reactie. Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Waarschijnlijk krijg je dus het antwoord dat er geen gebruiker meer is geregistreerd op je WordPress website? Ik stuur je een e-mail met meer informatie wat je allemaal kunt doen. Mocht je er niet uitkomen, mail mij gerust! Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Jose, Bedankt voor je e-mail. Ik zie dat je gebruik maakt van een WordPress.com website. Misschien kun je het proberen via een andere browser en/of de geschiedenis wissen? Het nadeel van WordPress.com is dat je namelijk niet in de database van je WordPress website kunt komen waar je de gebruikers handmatig kunt aanpassen. Mocht het toch niet lukken na bovenstaande eventuele oplossingen neem dan gerust via de mail contact op! Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Jan, bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Om welke website gaat het precies? Gaat het daarnaast om een zelf geïnstalleerde WordPress website of een website die onderdeel is van WordPress.com? Ik zie met plezier je reactie tegemoet. Je kunt ons ook altijd even mailen via ons contactformulier! Succes.

 12. Morry zegt:

  Hi,
  Ik heb hetzelfde probleem. Kan niet inloggen. Dacht even dat het aan het wachtwoord lag maar dat lijkt het niet te zijn. Bij het opvragen van een nieuw wachtwoord ontvang ik niets op het adres waar dit op binnen zou moeten komen.
  En dus zit ik nu vast. Kan jij helpen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Morry, vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Stuur mij anders even via de mail je WW + GB dan ga ik het een en ander checken. Mocht dit niet lukken dan krijg je van mij een e-mail hoe je het anders kunt oplossen via de database. Succes!

 13. Christophe zegt:

  Beste Maarten,

  ik kan ook niet inloggen, kan je mij helpen? Ik heb geprobeerd het wachtwoord te wijigen maar het leukt ook niet. Ovh zegt dat wordpress is goed geinstalleerd en dat niets aan de hand is van hun kant.

  Toegangslink : zielenstralen.org
  Administrator link : zielenstralen.org/wp-admin: werkt niet.

  Groetjes,
  Christophe

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Christophe,

   Bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet kunt inloggen. Wat ik zo snel kan zien is dat de website niet goed werkt. Ik vermoed dat WordPress toch niet goed staat geinsalleerd.
   Ik zie namelijk dat WordPress als ingepakt bestand is geupload nar jullie hosting.

   Stuur mij anders even een e-mail met wat meer informatie!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Jojanneke, bedankt voor je e-mail. Ik denk dat je collega ook contact met ons heeft opgenomen? Kan dit eventueel Christophe geweest zijn? Ik zal jullie even een persoonlijke e-mail sturen!

 14. danny zegt:

  Beste Maarten,

  Ook bij mij hetzelfde probleem met niet in kunnen loggen, terwijl ik er vanochtend nog in heb gewerkt. Zie ook het foute adres staan, opnieuw intypen helpt niet en nieuw wachtwoord aanvragen doet hij ook niet.

  Alvast bedankt!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hallo Danny,

   Bedankt voor je reactie. Vandaag zal ik je even een e-mail sturen, met meer informatie hoe je zelf handmatig je wachtwoord kunt controleren.

   Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Lilian,

   Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Vandaag stuur ik je een email met wat meer informatie hoe je handmatig de gebruikersnaam en het wachtwoord kunt controleren!

   Succes!

 15. Mark zegt:

  Best raar… Ik weet zeker dat mijn inloggegevens kloppen… elke keer fout. Dus nieuw wachtwoord aangevraagd en met de nieuw aangevraagde wachtwoord ingelogd: Gekopieerd en geplakt… Maar zelfs nu doet hij het niet. Nu kan ik wederom 20 minuten niet inloggen.. Ben straks een uur aan het kloten om in te loggen… frustrerend. Nog frustrerender dat ik de hele avond al met m’n site bezig ben om het te vernieuwen.

 16. Sanne zegt:

  Hallo,

  Ook ik heb helaas inlogproblemen. Ik heb wat willen wijzigen in de settings om een site voor mijn vriendin te maken, maar nu krijg ik de foutmelding : Not Found

  The requested URL /drijfveer/wp-login.php was not found on this server.

  Inloggen lukt nu niet meer, maar ik had diverse plugins geinstalleerd die ik dan ook ‘kwijt’ ben. Is dit nog op te lossen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Sanne, Vervelend om te lezen dat je website niet meer werkt. Ik vermoed dat na het wijzigen van de Permalinks WordPress niet meer weet waar de website precies staat geïnstalleerd.
   De URL pad is waarschijnlijk (per ongeluk) aangepast. Stuur mij even via de mail de website URL op en de informatie over de hosting. Wanneer je vriendin gebruik maakt van Hostnet kan ze handmatig via het dashboard van Hostnet de permalinks opnieuw aanmaken.
   Wanneer het een andere hosting is moeten we er even naar kijken. Ik zie je mail wel tegemoet!
   Succes.

 17. Hendrik zegt:

  Ha Maarten,

  Wanneer ik probeer in te loggen krijg ik geen fout melding of zo iets maar ik kom er met geen mogelijkheid in. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn 100% goed. Het enige wat er gebeurt is dat de beide vakjes leeg worden en ik het opnieuw moet proberen.
  /wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Femailtraining.nl%2Fwp-admin%2F&reauth=1
  dit is de url die achter mijn domeinnaam komt te staan wanneer ik heb geprobeerd in te loggen.
  Ik heb al een paar keer geprobeerd deze weg te halen en alleen met /wp-login.php/ achter mijn domeinnaam in te loggen. Zonder resultaat. Wanneer ik op “wachtwoord vergeten” klik komt er dit te staan: Niet mogelijk om wachtwoordherstelsleutel op te slaan in de database.

  Heel vreemd. Wat moet ik doen?

  Bedankt alvast!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Hendrik, excuses voor onze late reactie. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met de vervolgstappen die je kunt ondernemen. Succes!

 18. Ank Lambers zegt:

  Hoi Maarten,

  Ook ik krijg steeds een foutmelding. Heb alles wat ik kan bedenken al geprobeerd en weet doordat ik alle combinaties heb ingetypt nu niet eens meer wat mijn gebruikersnaam en wachtwoord zijn. Hellup!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Ank, Vervelend om te lezen dat het niet werkt. Ik zal je direct een e-mail sturen met de instructies die je nog kunt volgen! Succes

   • Achraf zegt:

    Beste Maarten (held!)

    Ik zit helaas ook met hetzelfde probleem. Zou je mij een mail kunnen sturen met de legendarische 🙂 instructies. Ook ik heb al van alles geprobeerd. Mijn dank is groot!

    Gr. Achraf

    • Maarten Hendrix zegt:

     Hi Achraf, bedankt voor je reactie en je compliment 🙂
     De mail is verzonden naar je emailadres. Succes met oplossen.
     Vragen? Mail gerust.

 19. Gerino Olbrechts zegt:

  Hey Maarten,

  Ook ik zit zoals velen met een inlogprobleem, ik weet zeker dat de gebruikersnaam en het wachtwoord juist is maar bij het inloggen krijg ik te horen dat mijn gebruikersnaam ongeldig is.
  Zou jij me misschien kunnen helpen?
  Alvast Bedankt!

  MVG Gerino Olbrechts

 20. Deborah zegt:

  Hallo, ook hier hetzelfde probleem, geregistreerd en al enkele keren een nieuw wachtwoord gepakt, maar ik ka me niet inloggen.

  Alvast bedankt!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Deborah, Wat vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. We sturen je een e-mail met de mogelijkheden die je kunt doorvoeren. Succes!

 21. Liesbeth zegt:

  Beste Maarten,

  Ik ben al een paar dagen bezig om in te loggen op de website van WordPress.
  Ik ben er zeker van dat zowel mijn gebruikersnaam als mijn wachtwoord correct zijn maar als ik deze invoer krijg ik een melding dat mijn gebruikersnaam niet klopt!
  Graag een reactie,

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Liesbeth, bedankt voor je reactie! Ga je direct een e-mail sturen met de extra stappen die je kunt ondernemen. Heb je daarnaast al geprobeerd om de gebruikersnaam en/of het wachtwoord opnieuw aan te vragen? Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Marjan, vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen op WordPress. Ik zal je een uitgebreide e-mail sturen hoe je op een andere manier een nieuw wachtwoord kunt aanmaken! Succes!

 22. Henk Welink zegt:

  Tja, ook ik krijg nu zo’n rare code en kan niet meer inloggen (in een wat veranderd inlogscherm) Heeft het te maken met een nieuwe WordPress versie?. Graag jouw expertise om het probleem op te lossen. Erg bedankt.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedenavond Henk, vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Zou je een printscreen kunnen doormailen naar ons e-mailadres (maarten@supersnelonline.nl) zodat ik even kan kijken wat voor code je krijgt. We zullen hier dan zo snel mogelijk op terug komen.

 23. Marlies zegt:

  Beste Maarten,
  Ik kan ook ineens niet meer inloggen in mijn wp-site. Het inlogscherm kom ik in. Als ik inlog, gaat het blauwe balkje bovenin lopen, dus hoop ik steeds dat hij de pagina gaat laden. en dan blijft hij staan op het inlogscherm, zijn de vakjes weer leeg. Van alles geprobeerd. Wachtwoord gewijzigd. Maar het blijft hetzelfde. Cache geleegd, andere browser, op andere locatie (IP), andere computer. Heb jij nog suggesties?
  Marlies

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Marlies, Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Kun je mij aangeven om welke website het gaat? Ik zal je even een e-mail sturen met wat meer informatie. Grt. Maarten

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Mariska, bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Inmiddels heb ik je een mail gestuurd met wat je kunt doen. Waarschijnlijk ligt het aan een update die je hebt gedaan. Je zult dan via FTP even een paar plugins moeten uitzetten. Ik zie je mail wel tegemoet wanneer je hulp nodig hebt. Succes!

 24. tamara moerman zegt:

  goedemorgen

  bij mij is er iets fout gegaan met een plugin waardoor me site het niet meer doet, probeerde weer in te loggen maar dat doet het ook niet
  hoop dat je me kan helpen 🙂 snap er niks meer van 😉

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Tamara, bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Weet je exact om welke plugin het gaat? Wanneer je toegang hebt tot FTP kun je inloggen via (bijvoorbeeld) het programma Filezilla. Vervolgens ga je naar de map waar je WordPress in hebt geïnstalleerd. Vaak is dit de domeinnaam map of de public_html map. Dan zoek je naar de map wp_content vervolgens zoek je in die map de map Plugins en daar vind je alle plugins terug. Om de plugin via FTP uit te schakelen verander je de naam van de map van die specifieke plugin naar bijvoorbeeld: NOpluginnaam. Hierna kun je zeer waarschijnlijk weer inloggen, mocht het niet werken, mail of bel ons gerust! Succes!

 25. Laura zegt:

  Beste,

  Ik wou mijn WordPress website een andere domeinnaam geven. Er zijn dan 2 opties waar je dat kan ingeven. Ik wist niet welke ik moest nemen dus heb ik ze beide veranderd. Nu raak ik nergens meer op, geen enkele domeinnaam wordt gevonden door internet, zelfs wp-admin niet.
  Help mij a.u.b. want ik heb dit nodig voor school en ik hoop dat ik dit kan oplossen want heb veel tijd in de website gestoken.

  Met vriendelijke groeten
  Laura

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Laura, vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen! Ik stuur je even een persoonlijke e-mail met wat vragen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Dag Esther, bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Ik stuur je direct even een persoonlijke email!

 26. Marcel Scholten zegt:

  ik kan niet meer inloggen om mijn site. Ik heb de via de ftp de geinstalleerde plugins gedeactiveerd helaas zonder het gewenste resultaat. Nieuwe wordpress installatie via de ftp met uitzondering van wp-config.php, wp-content map en het Htaccess bestand gaf ook niet het gewenste resultaat……..
  Wellicht kun jij mij verder helpen.

  Groet,

  Marcel

 27. Marcel zegt:

  Beste Maarten ik heb een zelfde probleem. Iemand heeft een andere domein naam ergens in wp gezet waardoor hij nu met inloggen aangeeft dat het niet bestaat.
  kun je mij helpen
  groetjes,
  marcel

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Marcel, bedankt voor je reactie! Heb je direct even een e-mail gestuurd, hoe je het kunt oplossen. Mocht het niet lukken, mail of bel mij gerust! Succes!

 28. lindas zegt:

  Hallo,

  Ik heb vandaag na wat problemen wp opnieuw geinstaleerd. Echter kom ik er nu niet meer in (precies de zelfde probleem als in de eerste reactie op deze site. Kan/wil jij mij helpen?

  mvg linda

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedenavond Linda, vervelend dat je niet meer kunt inloggen. Heb je direct een e-mail gestuurd met wat meer informatie! Succes!

 29. max anna zegt:

  hi!
  ik heb een beetje stres haha het inloggen lukt niet meer.
  als ik probeer in te loggen dan krijg ik dit:
  Deze site is niet bereikbaar

  Het DNS-adres van de server van http://www.maxanna.nl kan niet worden gevonden.
  Zoek op Google naar maxanna nl login
  ERR_NAME_NOT_RESOLVED

  het enige is mijn site is niet maxanna.nl maar madebymax.nl nou heb ik een keer i dont know why gewoon geprobeerd er maxanna.nl van te maken in wordpress maar dat gaat natuurlijk niet zomaar dus dat lukte niet maar nu heb ik dus dit en kom ik er niet meer in…

  hoop dat u mij kan helpen!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemiddag Max Anne, geen probleem. Hiermee kunnen wij je zeker helpen. Ik zal je even een persoonlijke e-mail sturen! Komt in orde!

 30. miranda zegt:

  FOUT voor site-eigenaar: ongeldige sitesleutel
  Ik krijg deze melding van recaptcha als ik wil inloggen op mijn wordpress. Ik krijg het niet opgelost en moet echt aan de slag. Kun je me alsjeblieft helpen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Miranda,
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Maak je gebruik van de /wp-admin login? Ik zie namelijk niet je recaptcha op je inlogpagina.
   Stuur mij even een mailtje, dan controleer ik het.

 31. Denise zegt:

  Hoi,

  Ook bij gaat er iets niet goed. Ik heb via Strato een subdomein aangemaakt, welke ik vervolgens gekoppeld heb aan mijn wordpress. p de een of andere manier ben ik eruit gegooid en ik helaas niet meer inloggen. Mijn originele URL buroverbaal.nl is ineens ook weg. Kan je mij helpen?

  Groet,
  Denise

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hey Denise, bedankt voor je reactie. Waarschijnlijk heb je per ongeluk het subdomein toegevoegd aan je Instellingen > Algemeen. Een subdomein is echter bedoelt als een nieuwe installatie? Deze kun je niet koppelen via je huidige WordPress website. Wat je wel kunt doen is via Strato de domeinnaam redirecten naar je buroverbaal website. Inmiddels zie ik weer dat je site weer werkt? Heb je eventueel verder nog vragen? Groet, Maarten

 32. rian zegt:

  hoi, ik heb sinds enkele weken een website bij wordpress, en pas een enkele keer ingelogd, nu wil ik vandaag alles in orde maken maar ik kom er op geen enkele manier meer in,geeft aan dat de domeinnaam niet klopt, terwijl dat wel goed is en vervolgens wil ik het met mijn email proberen en dan geeft het aan dat de email niet klopt

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Rian, bedankt voor je reactie!
   Ik zie inderdaad dat hij hem direct door verwijst naar een password pagina.
   Heb je toevallig iets aangepast bij je hosting?

 33. Isabelle Bullee zegt:

  Hoi Maarten,
  Het bovenstaande beschreven ervaar ik ook. Er komt met elke poging opnieuw de hele ritueel achter wp-login.php …. Ik heb geprobeerd nog andere oplossingen te vinden op internet, maar niets werkt tot op heden. Kun jij me mogelijk verder helpen?
  Graag zie ik je reactie tegemoet.
  Alvast bedankt voor de moeite!
  Met vriendelijke groet,
  Isabelle Bullee

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Isabelle, bedankt voor je reactie! Vervelend om te lezen dat je niet kunt inloggen. Stuur mij even een persoonlijk mailtje dan kan ik je de oplossing opsturen of helpen bij de oplossing!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Ronald, bedankt voor je reactie.
   Vervelend om te lezen dat je helaas niet meer kunt inloggen.
   Kun je mij aangeven om welke website het gaat?
   + wat gaat er mis bij het inloggen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hey Ilona, bedankt voor je reactie! Fijn om te lezen dat je weer kunt inloggen! Mocht je verder nog vragen hebben over WordPress, mail gerust! Succes met je site.

 34. Eric Bal zegt:

  Hi,
  Ook ik kan na herhaaldelijk proberen en wachtwoord aanpassen (vanuit de bevestigingsmail) nog steeds niet in mijn website komen.
  Nooit eerder problemen gehad overigens.
  Dank voor het helpen!
  Vrgr.
  Eric

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Eric, bedankt voor je reactie! Vervelend dat je niet kunt inloggen op je website. Neem even via de mail contact met ons op. Dan kunnen we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Jeanine, bedankt voor je mail. Ik stuur je even een uitgebreide mail met de opties die je nog verder kunt doorvoeren. Mocht je er niet uitkomen, reageer dan gerust op de mail! Succes met je onderneming.

   • Jan Willem zegt:

    Hoi Maarten,
    Alvast bedankt. Is het mogelijk dat je deze e-mail stuurt naar mijn xs4all account? Zie hieronder. Volgens mij gaat alles hier bij mij op tilt! Ook het sturen en ontvangen van e-mail berichten. Ik denk omdat ik zoveel heb geprobeerd om in te loggen dat mijn provider mijn ip-adres om de zwarte lijst heeft gezet…

 35. Margreet zegt:

  Beste Maarten,
  Ik ben van mijn oude HP computer overgeschakeld naar een MacBook Pro en nu kan ik niet meer inloggen in WP. p mijn oude computer werken mijn Username en wachtwoord nog wel. Kan je helpen dit probleem op te lossen?
  Hartelijke groet, Margreet

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Margreet, bedankt voor je reactie.
   Kun je aangeven welke foutmelding je krijgt?
   Stuur je reactie maar naar onze mail, dan kijken we er naar!

 36. Caroline zegt:

  Hallo,
  Overeenkomend probleem met bovenstaande reacties; inlogscherm komt wel bij de wp-login link, wp-admin doet helemaal niets. Naam en wachtwoord zijn 100% in orde, maar zegt bij inloggen op de pagina wordpress.org dat deze onbekend zijn, opvragen van een nieuw wachtwoord resulteert in niks.

  Gisteren de plus-in voor het maken van een E-book geïnstalleerd, weet even niet de precieze naam. Na de activatie hiervan, kom ik niet meer in het dashboard. I need help :O haha

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Caroline, bedankt voor je reactie!
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen.
   Kans is 98 / 100 dat het aan de plugin ligt van de Ebooks.
   Dit kun je oplossen door in te loggen via een FTP programma, bijvoorbeeld FileZilla.
   Vervolgens ga je naar de map: wp-content > plugins > delete de plugin of zet de plugin op NON actief door er bijvoorbeeld NON voor de zetten.
   Je kunt dit 9/10 ook doen via je hosting door bestandsbeheer of bestanden overdracht op te zoeken.
   Succes!

 37. Frank zegt:

  Beste,
  Ik kan ook niet meer inloggen op mijn WP site https://magnathifimuseum.wordpress.com/
  Wat is een oplossing?

  Je bent ingelogd als “unifilvn517160277” en beschikt niet over de benodigde privileges voor toegang tot het dashboard voor “Magnat HiFi MuseuM”. Als je niet “unifilvn517160277” bent, gelieve uit te loggen en met je gebruikersnaam weer in te loggen. Als je “unifilvn517160277” bent en je hebt toegang nodig, vraag dan de administrator van de site om je uit te nodigen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Goedemorgen Frank,
   Bedankt voor je reactie op onze website. Het lijkt erop dat je niet de beheerdersrechten hebt van je website.
   Deze kun je aanvragen bij je website bouwer. Of eventueel controleren bij de installatie e-mail van WordPress.com.
   Ik zie namelijk dat je gebruik maakt van een WordPress.com website.
   Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Tessa,
   Bedankt voor je reactie.
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen.
   Dit kun je het beste in je database aanpassen, omdat je niet meer kunt inloggen
   Heb je verstand van Mysql/database?
   Daarin moet je dat nu namelijk aanpassen. Mocht het niet lukken, mail gerust.
   Succes!

 38. Els zegt:

  Goedemiddag Maarten,
  Ik krijg de volgende melding bij het inloggen van mijn website: FOUT voor site-eigenaar: ongeldige sitesleutel
  Dit ontstond nadat ik de sleutel van ReCaptcha had ingevuld.
  Ik kan nu niet meer inloggen, kunt u mij advies geven?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Els, bedankt voor je reactie.
   Het beste kun je even de Catch van je browser verwijderen/browser geschiedenis verwijderen.
   Of het even tijdelijk proberen op een andere browser.
   / eventueel half uurtje wachten. Kan zijn dat je IP adres even geblokkeerd is.
   Mocht dit niet werken dan kan het zijn dat de ReCaptcha plugin niet goed is.
   / niet up-to-date enz.
   Best is dan even via FTP de specifieke plugin uitschakelen door voor de wp-content > plugins > specifieke map NO ervoor te zetten.
   Mocht dit allemaal niet lukken, dan zouden wij dit eventueel ook voor je kunnen doen.
   Het beste kun je dan even via de mail contact opnemen!
   Succes!

 39. Evelien zegt:

  Ik zie heel veel inlogproblemen maar die van mij staat er niet tussen. Ik krijg niet eens het reguliere inlogschermpje van wordpress dashboard.

  Ik krijg een schermpje waarin ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen maar als ik dit doe gebeurd er niets en krijg ik steeds dezelfde vraag.

  Ben nu al 3 dagen aan het klooien.

  Groet Evelien

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Evelien,
   Bedankt voor je mail.
   We zien inderdaad een “ander” inlogscherm dan gebruikelijk.
   Dat kan er mee te maken hebben dat de inlogpagina misschien is omgeleid door de websitebouwer? Of hebben jullie zelf de website ontworpen?
   Na het invullen van een foutieve inlog krijgen wij deze melding: Authenticatie nodig!
   We zouden het kunnen testen met het officiële WW en GB. Wellicht even testen in een andere browser? / alle geschiedenis wissen?
   Heeft het wel gewerkt het inloggen? Zoja heb je daarna iets gedaan als een plugin geïnstalleerd? WP ge-update?
   Mocht dat zo zijn dan is er alleen een mogelijkheid om weer te kunnen inloggen om via FTP de plugin van naam te veranderen om zo de omleiding weer te omzeilen.
   Hopelijk kun je hier wat mee. Mocht je hulp nodig hebben, mail dan gerust!

 40. Tim zegt:

  Hi Maarten,

  Ik heb je stappen gevolgd maar ook bij mij blijft dat inlog gedeelte heen en weer schudden. Ook als ik nieuw wachtwoord wil aanvragen.

  Ik hoor graag van je!

  Groet, Tim

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Tim, bedankt voor je reactie.
   Stuur mij anders even een mailtje met de link naar je website dan kijk ik er naar voor je!
   Fijne dag!

 41. Sil zegt:

  Beste Maarten,
  Ik kan niet meer inloggen op mijn WP, krijg een bericht dat deze mijn domeinnaam niet herkend en daarom de pagina niet kan openen. De juiste melding is: Deze pagina werkt niet http://www.gelders-netwerk.nl kan dit verzoek momenteel niet verwerken. Ik hoop dat je iets voor mij kunt betekenen.

  Groet Sil

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Silvio,
   Bedankt voor je reactie.
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen, hebben jullie onlangs iets aangepast aan de website?
   Plugin geïnstalleerd? Https toegevoegd? Een update gedraaid?
   Stuur ons anders even een mailtje dan kijken we wat we kunnen betekenen.

 42. Hugo zegt:

  Dag Maarten, ik heb hetzelfde probleem: kan niet meer inloggen op onze schoolwebsite.
  Gebruikersnaam en Wachtwoord zijn nochtans correct.
  Hoop dat je me kan helpen…

  DANK!
  Hugo

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Hugo, bedankt voor je reactie.
   Inmiddels een en ander getest naar aanleiding van je mail. Gaat inderdaad iets fout omtrent de doorverwijzing.
   Kan het zijn dat je misschien achter de schermen de website url hebt aangepast?
   Kan het daarnaast zijn dat de website niet helemaal up-to-date was/is?
   Waarschijnlijk ligt het aan een van die twee zaken.
   Uiteraard kunnen we dit oplossen, maar dan zullen we toegang moeten krijgen tot de database.
   Stuur ons even een mailtje dan kijken we hoe we dit gaan oplossen.
   Succes!

 43. Alexander Buursink zegt:

  Beste Maarten,
  Ik heb een soortgelijk probleem; ik kan niet niet meer inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Als ik vraag om een nieuw wachtwoord in het inlogscherm, krijg ik deze melding: “Niet mogelijk een wachtwoordherstelsleutel op te slaan in de database”. Deze vraag ook al neergelegd bij de hosting; die zeggen er niets mee te kunnen doen. Kun jij voorthelpen.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Alexander, bedankt voor je reactie.
   Het beste kun je in dit geval even contact opnemen met je hosting. Kans 9 op 10 is dat de database van de webhosting te vol is.
   Mocht het dat niet zijn en mocht je hosting je niet verder kunnen helpen, neem dan gerust weer contact op!
   Succes!

 44. Priya zegt:

  Hi Maarten, ik kan sinds vrijdag op mijn pc niet inloggen in wordpress. Op mijn mobiel gaat dit wel.
  Erg vreemd. Ik heb het zelfs op een incognitoscherm nog geprobeerd, helaas levert dit ook niks op.
  Kan jij mij hiermee helpen

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Priya, bedankt voor je reactie.
   Wat je kunt proberen is even een andere browser en al je geschiedenis / cookies verwijderen.
   Vaak werkt dat ook. Daarnaast is het belangrijk dat er echt alleen /wp-config.php in je browser staat.
   Ik hoor graag of het lukt!
   Succes!

 45. Mike zegt:

  Hoi Maarten,

  ik kan ook niet inloggen op mijn wordpress website, als ik de gegevens invul op de wp-admin pagina en op inloggen klikt dan gaat de pagina even laden en dan vervest hij en laat wederom de inlog pagina zonder enige foutmelding, als ik de functie gebruik voor wachtwoord vergeten dan krijg ik de melding: Niet mogelijk een wachtwoordherstelsleutel op te slaan in de database.

  weet jij een oplossing hiervoor?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Mike, bedankt voor je reactie.
   Om welke website gaat dit? Kan zijn dat de database vol zit?
   Misschien even inloggen bij je hosting en dat controleren.
   Succes!

 46. iris zegt:

  Hoi Maarten,
  Wordpress geeft bij mij de melding dat mijn emailadres niet is geregistreerd, maar ik weet toch 100% zeker dat hij wel staat geregistreerd kun jij me helpen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Iris, hartelijk bedankt voor je reactie.
   Vervelend om te lezen dat je e-mailadres niet meer geregistreerd lijkt.
   Het kan zijn dat hij nog wel in de database staat. Weet je hoe dit werkt?
   Ik zie net dat je WP hebt aangemaakt, heb je het zelf ingesteld? Wellicht heb je nog een mail met de instellingen van je hosting partij.
   Ik kan je hiermee helpen, stuur ons even een mailtje!

 47. Tom zegt:

  Beste,

  We kunnen sinds gisteren niet meer inloggen op onze wordpress-site. http://www.tcsoetebeek.be
  We hebben het paswoord al laten resetten en een nieuwe aangemaakt maar ook hiermee hetzelfde probleem. Eerst zei hij ook nog dat het emailadres niet herkent werd.
  We kunnen wel inloggen op wordpress.com maar niet op onze site. Kan jij ons enige oplossing aanbieden want we zijn ten einde raad.

  Alvast hartelijk dank.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Tom, bedankt voor je mail.
   We kunnen dit alleen oplossen via de database van je WP site en kijken wat er met de gebruikers is gebeurd.
   Hiervoor hebben we je GB en WW nodig van je hosting. We controleren dan de database gebruikers en passen deze waar nodig aan.
   Laat maar weten of we je hiermee kunnen/moeten helpen.
   Fijne dag!

 48. Mark zegt:

  Hallo Maarten,
  Ook ik heb het probleem dat ik niet meer kan inloggen bij WP. De gebruikersnaam en wachtwoord zijn correct desondanks geen toegang. De optie wachtwoord vergeten werkt ook niet, er ontstaat een soort loop.
  Ik hoop dat je mij kunt helpen.
  Hartelijke groet Mark

 49. Erik zegt:

  Hallo Maarten,

  Bij het installeren van reCAPTCHA is iets fout gegaan. Bij het inloggen krijg ik nu de volgende melding:
  FOUT voor site-eigenaar: ongeldige sitesleutel. De stappen die hierboven beschrijft, weghalen van de code, hebben geen effect. Zodra ik weer op enter druk, verschijnt er weer een code. Kun jij mij helpen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Erik, bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. In dit geval is het enkel mogelijk om de reCAPTCHA plugin te verwijderen via FTP. De plugin wordt dan gedactiveerd en je kunt daarna weer inloggen. Mocht je er niet uitkomen, mail gerust! Succes!

 50. Christa zegt:

  Beste Maarten, na het aanpassen van de URL van WordPress (achter mijn domeinnaam stond ‘wordpress2’, dat heb ik weggehaald) via het dashboard kan ik niet meer inloggen. Ik krijg dan telkens de 404 Not Found-melding. Hoe kan ik deze ongelofelijk domme fout herstellen?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Christa,
   bedankt voor je reactie.
   Helaas is dit alleen op te lossen via de database. Ben je bekend met mysql? Daar kun je via de database de url van je site aanpassen.
   Dan kun je ook officieel de wordpress2 uit je domeinnnaam halen, want voor SEO is dit ook minder goed.
   Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Melissa, bedankt voor je reactie.
   Heb je verstand van FTP?
   Het beste kun je in je FTP inloggen en dan in de wp-content map de nieuwe plugin die je hebt geïnstalleerd uitzetten, door er NO voor te zetten.
   Normaal gezien moet het dan weer werken.
   Mocht je er niet uit komen, laat het dan gerust weten!
   Succes!

 51. Nick zegt:

  Beste,

  Ik kan mijn niet meer aanmelden op mijn website. Zelfs mijn website is afgesloten er staat telkens dit bericht op: Not Found
  HTTP Error 404. The requested resource is not found.

  Weet jij wat dit betekend?
  Mijn aanmelden via wordpress: http://www.demirkens.be/wp-admin gaat ook niet meer. Dan komt dit bericht er ook te staan.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Nick, bedankt voor je reactie. Ik heb het een en ander voor je gecontroleerd. Tijdens het controleren kwam ik niks tegen. Het lijkt er op dat alles dan ook gewoon weer werkt. Waarschijnlijk was het een tijdelijke storing bij je hosting. Succes met je website!

 52. Anneke zegt:

  Dag Maarten,
  Ik heb probleem dat ik niet meer kan inloggen op mijn website om deze aan te passen. Heb een trillend scherm en kwam zodoende via google hier terecht. Kun je me helpen. Ben bang dat het gehacked is.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Anneke,
   Bedankt voor je reactie.
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen.
   Kun je aangeven om welke website het gaat? Kun je de website zonder inloggen nog wel benaderen?
   Ik hoor graag van je!

 53. Fleur zegt:

  Hoi Maarten,

  Ik heb sinds vandaag hetzelfde probleem dat ik niet meer kan inloggen op bijzonderbaskenland.nl terwijl ik de juiste inloggegevens gebruik. Bovendien meldt de server dat de pagina niet eens geopend kan worden. Zou je mij kunnen helpen? Bedankt!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Fleur, bedankt voor je reactie.
   Ik heb het voor je gecontroleerd. hier laadt de pagina goed om in te loggen.
   Waarschijnlijk was het een tijdelijk probleem van je hosting.
   Succes met je website!

 54. James zegt:

  Hi Maarten, I have this error when I activate from http to https.
  I verified all urls have https in the database. The .htaccess is the default by WordPress
  Everytime I try to login its return the “&reauth=1”
  I tried many solutions but with no success.
  Please can you help me?
  -Sorry my english

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi James, Thank you for your message.
   Dit you delete also all your browser history and cookies?
   Or did you tried it on another browser?
   You can try to deactivated the plugins throw FTP.
   Then check if the site works. If not. Try and ask your hosting if the certificate from https good is.
   Good luck!

 55. Hans H zegt:

  LS:
  Na het draaien van een anti malware progr. kan ik niet meer inloggen in wpadmin (http://www.hoekstra-racing.nl/wp-login.php). Heb alles wel weer teruggezet, maar dat leverde niets op. De site draait bij strato
  Ik krijg de volgende foutmelding:
  Internal Server Error
  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

  Please contact the server administrator at service@webmailer.de to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

  More information about this error may be available in the server error log.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Hans, bedankt voor je reactie. Ik begrijp uit je reactie dat je een anti malware programma hebt gedraaid en dat de site daarna niet meer werkte.
   Vervolgens heb je een backup? teruggezet, maar toch werkt het niet meer.
   Kun je kijken via de FTP of die plugin nog draait op je website? Zoja probeer deze dan via FTP uit te schakelen door er NO voor te zetten in de map.
   Mocht je hier niet uitkomen, mail dan gerust we kunnen hier mee helpen.
   Succes!

 56. Michel Eradus zegt:

  Hallo,

  Sinds een grote storing bij onze provider kom ik niet meer in een van mijn subdomeinen. Hierbij krijg ik dus constant het ‘redirect’ probleem. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar niets helpt. Ik kan dus gewoon helemaal niets meer aanpassen o.i.d. Hopelijk kan je mij helpen. Inloggen op de hoofdpagina werkt trouwens wel.

  Gr Michel

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Michel, bedankt voor je reactie.
   Om welke websites gaat het?
   Wat voor storing was het? Ik vermoed dat je bij je hosting omgeving dan opnieuw de links moet maken naar de submappen(subdomeinen).
   Daarmee kunnen we zeker helpen om dit op te lossen.
   Laat maar weten middels een mailtje!

 57. Kiki Janssen zegt:

  Beste lezer, op de inlog (admin) pagina van WordPress kan ik helaas niet meer inloggen. FOUT voor site-eigenaar: ongeldige sitesleutel.
  Ergens als ik op een website dat je dan naar de ftp kant moet gaan maar dit werkt helaas niet. Zijn er toevallig nog andere manieren hoe ik toch weer kan inloggen op mijn website?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Kiki, Bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen.
   Je zult dan wat aanpassingen moeten doen in je database.
   Hier heb je een handleiding: https://wordpress.org/support/article/resetting-your-password/
   Je zult hiervoor wel gebruik moeten maken van FTP en database, andere mogelijkheden zijn er helaas niet.
   Mocht je hier niet uitkomen mail dan gerust, we kunnen dit ook voor je doen.
   Succes!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Sanne, bedankt voor je reactie. In dit geval raad ik je aan om even in je database tabel bij wp_users te kijken hoe je gebruikersnaam er in staat. De ‘naam’ die daar staat dat is je echte gebruikersnaam. Kan natuurlijk zijn dat er een schrijffout in staat, die kun je dan daar vinden!
   Succes

 58. Yetje zegt:

  goeie avond,
  ik zit met een inlogprobleem en krijg http 500 foutmelding en soms wit scherm.
  Mijn website is energie-coach.be bij wordpress.
  bedankt alvast voor de feedback!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Yetje, bedankt voor je reactie. Stuur mij even een mail, dan stuur ik je het stappenplan op hoe je dit zelf kunt oplossen. Ik zie met plezier je mail tegemoet!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Myrna, bedankt voor je reactie. Ik kan je hier zeker mee helpen, kun je aangeven sinds wanneer het inloggen niet meer werkte?
   Na een specifieke update of uberhaupt al een tijdje?
   Afhankelijk van je reactie hier op moet je het een of het ander doen om dit zelf te kunnen oplossen.
   Succes!

 59. Marielle zegt:

  Hi Maarten,
  Na het updaten van wordpress en plugins ging onze website offline. Ik kan niet meer inloggen in mijn dashboard om mogelijke plugins/updates terug te zetten. Kun jij mij hierbij helpen?

  Alvast bedankt! Mvg Marielle

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Marielle, bedankt voor je reactie. Ik zie inderdaad dat je website niet meer live staat.
   We kunnen dit eigenlijk alleen oplossen via je FTP omgeving. Daar de plugins aan of uitzetten en handmatig je site updaten via FTP.
   Daarvoor hebben we je FTP gegevens nodig (deze kun je vaak bij je hosting opvragen).
   Succes!

 60. Arlette zegt:

  Goedemorgen. Ik kan niet meer inloggen op mijn wp. Ik had handmatig de nieuwere versie erop gezet, maar ik bleef problemen houden met inloggen omdat er werd gezegd dat er bijgewerkt werd. Steeds een time out. Nu staat de oude bestanden er weer op, maar nu lukt het helemaal niet meer om in te loggen, heb je een goede tip.?Bij voorbaat mijn dank, Srlette

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Arlette, bedankt voor je reactie! Als de ‘time out’ melding niet weg gaat kun je hiervoor het beste even contact opnemen met je hosting. Dat probleem moet dan eerst opgelost worden voordat je verder kunt. Hopelijk kun je daarmee verder. Vragen? Mail mij even! Succes!

 61. Nicole Dijk zegt:

  Goedemiddag Maarten,

  Ik heb de stappen zoals boven beschreven gevolgd echter blijf ik een foutmelding krijgen bij mijn inlogscherm. Ik probeer in te loggen door /wp-admin achter mijn url te plaatsen, ik krijg dan zoals jijzelf ook al aangeeft een ‘rare’ code erachter. Ik kom dus helaas niet verder, zou jij mij hierbij kunnen helpen?

  Alvast bedankt!

  Mvg,

  Nicole Dijk

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Nicole, bedankt voor je reactie! Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen, zojuist heb je van ons een e-mail ontvangen met de vervolg stappen. Heel veel succes!

 62. Frans zegt:

  Beste Maarten,

  ik was steeds online op WordPress om mijn website op te zetten totdat ik opeens niet meer kon inloggen. Heb al je aanwijzingen opgevolgd maar er is geen sprake van onnodige informatie achter mijn inloggegevens dus daar ligt het niet aan.

  De foutmelding is als volgt:
  The requested URL /wp-admin/ was not found on this server.
  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Frans,

   Bedankt voor je reactie.
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen.
   Is het inmiddels weer gelukt?

   Zoniet kun je herinneren dat je voordat je niet meer kon inloggen, je bv een plugin hebt geïnstalleerd die je automatisch inlogt, of een plugin geupdate?
   Vaak is dat het probleem. Ik raad je dan aan via FTP of bestandsbeheer via je hosting de plugin te deactiveren, 9/10 moet dat lukken! (mocht je niet weten hoe dit moet, google even: deactivate plugin with ftp)
   Zoniet kom dan gerust terug en wellicht kan ik je dan ermee helpen.

   We zien met plezier je reactie tegemoet of het is gelukt.
   Fijne dag!

 63. chris bronkhorst zegt:

  Hallo Maarten, het lukt me niet meer om in te loggen op mijn wp-account, noch via wp-login.php noch via /wp-admin/ Krijg in alle gevallen een “fout”-melding. Gisteren overdag kon ik mijn site nog opgaan en aanpassen. Gisteravond en vandaag niet meer….

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Chris, hartelijk bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen.
   Kun je nog herinneren wat je hebt aangepast/veranderd/geupdate voordat je niet meer kon inloggen?
   Het kan zijn dat een nieuwe plugin of een geupdated plugin hiervoor heeft gezorgt.

   Het makkelijkste is om een backup terug te zetten nadat het nog wel werkte. 9/10 werkt deze oplossing.
   Dan is het zaak om die specifieke plugin die het probleem heeft veroorzaakt, niet meer up te daten of te verwijderen.
   Mocht dit niet mogelijk zijn dan log ik vaak in op de hosting van de klant en kijk ik of ik daar een wachtwoord kan aanpassen.
   Succes!

 64. Evi zegt:

  Beste Maarten,

  Ik had eerst geprobeerd om een gratis website te maken, maar daarna heb ik me bedacht en via Siteground een domeinnaam gekocht. Opeens raakte ik niet meer ingelogd op mijn site waarvan ik een domeinnaam had gekocht. Wat ik ook deed, niks lukte. Ik kreeg ook geen foutmelding of iets. Hij vraagt gewoon elke keer om mijn gegevens opnieuw in te vullen. Ik dacht eerst dat het kwam omdat ik eerder ook een gratis website had aangemaakt met hetzelfde email-adres, dus ik heb de gratis site die ik eerder had gemaakt toen verwijderd. Echter lukt het me nog steeds niet om in te loggen op WordPress zodat ik mijn nieuwe gekochte site kan beheren. Beide sites waren aangemaakt met hetzelfde email-adres. Zou jij me misschien kunnen helpen! Zou super fijn zijn!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Evi, bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen. Stuur mij even een mailtje over je website en dan kijk ik met je mee en lossen we het op. Komt goed! Ik zie met plezier je email tegemoet.

 65. Mijs zegt:

  Beste,

  Ook ik heb problemen met het inloggen op mijn site.
  De gebruikersnaam en het wachtwoord klopt, mijn collega heeft hier laatst nog mee ingelogd maar nu ik wil inloggen krijg ik het volgende te zien: FOUT voor site-eigenaar: ongeldig sleuteltype

  Ik heb hetzelfde geprobeerd zoals u hierboven schreef maar ook dat lukt niet. Zou u mij kunnen helpen hiermee?

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Mijs,
   Bedankt voor je reactie.
   Vervelend om te lezen dat je niet meer kunt inloggen.
   https://www.lindahakeboom.com/wp-login.php, zojuist deze pagina even bekeken.
   Ik denk, als ik deze pagina zo zie, is dat WordPress niet up to date is en dat dan de reCaptcha tool / plugin die op de hosting staat en of als plugin actief is niet goed werkt.
   Ik raad dan aan om via FTP te kijken in de WP content map of daar een reCaptcha plugin actief is. Deactiveer die, probeer het dan nog een keer. Je kunt hem deactiveren (handmatig) door de map aan te passen van de plugin naar: NOpluginnaam.
   Wanneer dat werkt, maak dan waar nodig een backup van de site, update alles, ook de plugins en thema’s, pas de naam in FTP weer aan, activeer op de site de plugin weer, log uit en probeer het nog eens.
   Mocht de optie van de FTP niet werken dan moet eventueel WordPress eerst handmatig worden vernieuwd via FTP.
   Via WordPress.org kun je WordPress downloaden en dan kun je via FTP WordPress opnieuw installeren. Maak altijd voor de zekerheid een backup.
   Hiermee kunnen we ook helpen, met bovenstaande oplossing waar nodig. We maken dan altijd gebruik van onze strippenkaarten/kunnen ook ondersteunen met het updaten van site(s) per maand waar nodig, zodat dit voorkomen kan worden.
   Bij vragen, mail of bel gerust!
   Fijne avond!

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Robbert, bedankt voor je reactie. Ik raad het aan om via FTP de specifieke plugin die die Recaptcha regelt. Om die uit te schalen. Mocht je er niet uitkomen, mail mij dan even gerust!
   Succes!

 66. Henla zegt:

  Hallo Maarten,

  Ook ik kan vandaag ineens niet meer inloggen op mijn WP dashboard met de melding dat het emailadres onbekend is

  Ik weet zeker dat het mailadres en wachtwoord kloppen.

  Ik heb de stappen uit je blog gevolgd, maar ook dat werkt niet.

  Kan je mij helpen?

  Groetjes Henla

  • Maarten Hendrix zegt:

   Hi Henla, Bedankt voor je reactie!
   Ik heb je zojuist even een mail gestuurd zodat ik kan meekijken.
   Ik zie met plezier je bericht tegemoet.
   Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.