Hoe de WooCommerce API instellingen instellen?

WooCommerce API instellingen zijn instellingen waarmee je een connectie kunt maken met een andere website of webshop. Je kunt bijvoorbeeld een API connectie maken met Bol.com als je jou producten ook verkoopt op Bol.com. Deze API connectie zorgt er dan voor dat je voorraad en je prijzen automatisch geupdate worden op de website van Bol.com.

Daarnaast kun je natuurlijk ook een connectie maken met je kassasysteem of met een extern bedrijf waarmee je een dropshipping connect wilt opzetten. Je kunt het zo gek niet bedenken wat je allemaal met een API connectie kunt doen. Hieronder kun je een video bekijken hoe je de API koppeling kunt instellen.

Waar de API instellingen instellen?

Zoals je in de video hebt gezien ga je naar WooCommerce > Instellingen > API. Vervolgens kun je hier een geheime sleutel opvragen.

Heb je vragen over hoe jezelf een API koppeling kunt opzetten? Laat dan hieronder een reactie achter.

2 reacties op “Hoe de WooCommerce API instellingen instellen?

 1. Ilona de Bot-Sahertian zegt:

  Hoi, ik heb een webshop voor printables en wil graag een koppeling maken met de drukwerkdeal.nl api. Ik vraag me af of dat iets is dat ik zelf kan. Leer makkelijk dingen aan maar kan geen inschatting maken hoe technisch complex dit is. Zou jij me een beetje richting kunnen geven wat ik daarvoor zou moeten kunnen. Ik heb wel wat informatie gekregen van drukwerkdeal.nl over hun api.
  Alvast bedankt.
  Mvg.
  Ilona

  • Maarten Hendrix zegt:

   Beste Ilona, bedankt voor je reactie. Het hangt er eigenlijk vanaf hoe technisch je zelf bent en hoe moeilijk de API koppeling is. Kan hier helaas geen duidelijk antwoord opgeven. Mijn advies is gewoon proberen en de stappen van Drukwerkdeal volgen. Mocht je er niet uit komen dan contact opnemen 😉 Onwijs veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.