Webshop hosting

In Nederland zijn er tientallen bedrijven waar je een website of een webshop kan onderbrengen. Je sluit een domeinnaam af en koppelt daar een hosting pakket aan. Al onze websites zijn gekoppeld aan een VPS server. Het is niet noodzakelijk om als startende ondernemer een VPS hosting (VPS server) te nemen.

Startende ondernemers

Je bent een startende ondernemer en wilt starten met een simpele normale website. Je wilt geen webwinkel en je wilt ook geen extreem zware functies op je website. Je wilt alleen een visitekaartje als website maar je wilt wel zelf de website bijhouden. Zo wil je wekelijks of maandelijks nieuwe afbeeldingen plaatsen, een blog bijhouden en teksten aanpassen en toevoegen.

Als je je zelf terug kunt vinden in bovenstaande omschrijving dan raden wij het pakket Small aan van Yourhosting.

Webshop Hosting

Je wilt starten met een webshop en gebruik maken van het CMS van WordPress. Op deze manier kan je zelf eenvoudig je webshop inrichten, aanpassen en veranderen. Het is dan verstandig om dan een uitgebreid pakket te nemen voor je webshop. Wij raden dan het Medium of het Large pakket aan bij Yourhosting. Deze pakketen zijn eenvoudig uit te breiden mocht je meer bezoekers krijgen en dus meer traffic op je website. Yourhosting is een betrouwbare hosting aanbieder en levert perfecte service. De helpdesk is zeven (7) dagen in de week geopend en mocht je een dringende vraag hebben dan kan je ook gebruik maken van de live chat op de website. Wel zo makkelijk.

magentoMagento Webshop

Wil je starten met een Magento Webshop dan is het aan te bevelen om te starten met een VPS-Server. De software van Magento is daar mate zwaar dat het een snelle en veilige server functionaliteit nodig heeft.

Wat gebruiken wij?

WooCommerce Theme wordt gehost op onze VPS server. Daarnaast hebben wij nog andere websites die allemaal op deze server worden gehost. We hebben hiervoor gekozen, omdat we dan niet afhankelijk zijn van andere mensen op een server. Sluit je namelijk een Small pakket af bij Yourhosting dan zitten daar tientallen soms honderden andere ondernemers ook op aangesloten. Het kan dan voorkomen dan een andere website een lek heeft in de website met het gevolg dat de hele server klapt. Jou website gaat dan ook offline ondanks dat jou website wel veilig is. Ondanks dit risico gebeurt dit bijna niet en zijn de servers van Yourhosting zo beveiligd dat het bijna altijd wel goed gaat.

Update: 15 Juli 2013 : DDos aanval op yourhosting alle servers lagen plat tot 21.30. Ook onze website was gedurende die periode niet te bereiken ondanks dat we een aparte VPS-server hebben afgesloten. Zo zie je maar overal kan het voorkomen niet alleen bij de banken in Nederland. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.