Video’s plaatsen bij je producten in je webwinkel?

Als je een webwinkel hebt dan is het aan te raden om video’s te maken van je producten. Deze video’s kun je dan toevoegen aan de detailpagina van je producten. CoolBlue maakt hier veel gebruik van. Bij veel van hun producten hebben ze een speciale videotab. Een medewerker van CoolBlue geeft een review over het product en vertelt de voor- en nadelen van het product. Op deze manier krijgen de klanten een beeld van hoe het product eruit ziet voordat ze het kopen.

Video plugin bij producten

Op de website van WordPress heb je de keuze uit meerdere video plugins die je kunt gebruiken voor je video tab. De beste video plugin voor het plaatsen van video’s bij je producten is de WooCommerce HTML 5 Video plugin. Maakt jou website gebruik van de WP e-Commerce plugin dan is het aan te raden om deze plugin te downloaden: WP e-Commerce Products Video.

Gratis video plugin WooCommerce

Heb je een website dat gebruik maakt van WooCommerce en wil je niet betalen voor een video plugin. Dan kun je deze plugin downloaden. Deze plugin is ontwikkeld door Webilop en is ook op de website van Webilop te downloaden. Als je gebruik maakt van deze plugin dan krijg je automatisch een extra invoerveld bij het toevoegen van een product. Je kunt dan eenvoudig een html (iframe) toevoegen aan je productpagina.

 WooCommerce HTML 5 Video plugin

Kom je er niet uit hoe je gebruik moet maken van de video plugin bij een product. Laat dan een reactie achter en dan proberen wij hier zo snel mogelijk een antwoord op te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.