Flat WordPress Themes nieuwste trend 2013

Flat WordPress themes de nieuwe trend van 2013? WooCommerce Themes denkt van wel. Je ziet steeds vaker dit soort themes op de grote themes websites voorbij komen. Daarnaast zie je ook steeds meer bedrijven die deze vorm van styling toepassen.

Het theme wat ontwikkeld is door Codestag vinden wij een erg mooi Flat Theme. Je kan het op de website van ThemeForest kopen voor 30 dollar.

Je kan natuurlijk ook je webshop inrichten als een “flat” theme. WooThemes heeft hier enkele mooie WooCommerce Themes voor gemaakt. Bekijk bijvoorbeeld het Peddlar theme of de The One Pager theme van WooThemes.

Flat Theme

Flat themes zijn themes met een plat ontwerp. De themes vallen op omdat ze afwijken van de normale themes en fundamentele en essentiele elementen hebben in het ontwerp. Zo zijn er subtiele texturen, slagschaduwen, animaties en andere effecten. Platte ontwerpen zijn mooi te combineren met heldere kleuren. De themes zijn netjes, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Je hebt vandaag de dag de keuze uit duizenden kant-en-klare Responsive WordPress themes. Een responsive theme pas zich automatisch aan aan de verschillende schermgroottes en resoluties van de verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en laptops.

Binnenkort zullen wij een blog bericht plaatsen met de 12 Beste Flat WordPress thems.

Andere themes die de moeite waard zijn?

Weet jij een ander mooi theme? Laat dan hieronder een reactie achter en wij voegen hem toe!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.