Dropshipping ideale eenmansbusiness met passief inkomen

Met dropshipping verkoop je het product van iemand anders zonder dat je het product zelf op voorraad moet hebben. Je stuurt simpelweg nadat je een bestelling hebt ontvangen de gegevens van je klant door naar je leverancier. Je leverancier pakt dat het product in en levert deze naar de klant.

Eenmansbusiness

Door gebruik te maken van dropshipping kan je heel eenvoudig in je eentje een business opstarten zonder dat het al te veel geld kost. Het enigste wat je moet doen is een goede webshop neerzetten. Een goede webshop kan je eenvoudig bouwen door gebruik te maken van themes. Als je website eenmaal staat dan kan je gaan focussen op alle marketing kanalen om klanten naar je website te trekken. Krijg je genoeg bezoekers op jou website en bestellen ze allemaal een product dan kan je hier een mooie marge op verdienen.

Passief inkomen

Als je bovenstaande goed toepast dan kan je er zelfs een passief inkomen mee verdienen. Als je webshop goed staat en je hebt alles geoptimaliseerd met bijvoorbeeld Google Adwords en andere marketing activiteiten dan is het in principe een doorlopende stroom van bezoekers en sales op je website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.