Domeinnaam anoniem registreren

Je wil een domeinnaam registreren maar je wilt niet dat men kan zien wie de houder van de domeinnaam is. Je wilt de domeinnaam anoniem registreren. Op deze manier voorkom je dat mensen kunnen uitzoeken wie de eigenaar van het domeinnaam is.

Houder domeinnaam controleren

Wil je weten of een domeinnaam nog vrij is dan kan je naar de website van SIDN gaan. SIDN is het bedrijf achter alle Nederlandse domeinnamen. Hier kan je controleren of het domeinnaam wat je in gedachte hebt nog vrij is. Op deze website kan je ook informatie over het domeinnaam op vragen of er achter komen wie de houder is van het domein. Vul het domeinnaam in wat je wilt controleren en klik daarna op ok. Vink de akkoordverklaring aan en klik vervolgens nogmaals eenmaal op ok om er te controleren wie de eigenaar is van het domein.

Waarom anoniem?

Je kan ervoor kiezen om je domeinnaam anoniem te registeren om je privacy te beschermen.

Domeinnaam anoniem registreren

Je kan op verschillende websites je domeinnaam anoniem laten registreren. Houd er wel rekening mee dat hieraan meestal extra kosten aan verbonden zitten. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je voor het overzetten van de naam moet betalen, maar ook voor de maandelijkse bescherming.

Op de website van Yourhosting kan je een domeinnaam anoniem registreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.