Coming Soon Plugin van WooThemes

Het theme van WooThemes heeft vandaag een nieuwe lancering gedaan. Een Coming Soon Plugin ze noemen hem de “See You Later” plugin. Het voordeel van een Coming Soon Plugin is dat je bezoekers kunt laten inschrijven op je nieuwsbrief of kunt doorsturen naar je Sociale Media in de tijd dat je aan het bouwen bent aan je website.

Coming Soon Plugin

Je kan deze plugin downloaden op de website van WooThemes. De plugin is zo ontworpen dat je al bezoekers kan trekken voordat je website klaar is. Je kan kiezen uit verschillende opvallende en professionele designs. Geïntegreerd zit een countdown timer een en abonnement op je nieuwsbrief optie.

Quick Setup

De algemene instellingen van het plugin kan je snel en gemakkelijk aanpassen. Je kan hier een korte titel opgeven met een korte boodschap om je bezoekers op de hoogte te stellen van bijvoorbeeld het onderhoud van je website of wanneer je website online komt te staan.

Nieuwsbrief

Een mooie optie van het plugin is dat men zich direct kan aanmelden op de nieuwsbrief. Moet je website even uit de lucht voor onderhoud dan kunnen bezoekers toch contact met je opnemen door bijvoorbeeld ook duidelijk je telefoon en e-mailadres te vermelden.

De licentie voor het theme kost 29 dollar voor 1 website. Heb je meer dan vijf (5) websites dan kan en unlimited licentie kopen voor 89 dollar. Heb je 1-5 websites dan kan je kiezen voor de prijs van 49 dollar.

Heb jij andere ideeën?

Misschien ken jij nog wel andere WordPress Coming Soon Pugins die misschien wel gratis zijn of nog professioneler dan die van WooThemes. Deel dan hieronder je ideeën en help andere met het zoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.