Bekijken welke pagina’s Google heeft geïndexeerd

Google is de grootste zoekmachine in de wereld waar dagelijks miljoenen zoekopdrachten in worden ingevoerd. Om succesvol op het internet te zijn is het aan te raden dat je Google Analytics toevoegd aan je website. Met Google Analytics kan je de bezoekers van je website volgen en er achter komen waar je bezoekers vandaan komen, hoelang ze op je website blijven en waar ze je website weer verlaten.

Om er zeker van te zijn dat Google je website heeft gevonden kan je een simpel trucje gebruiken. Met dit trucje kan je gelijk kijken hoeveel pagina’s van je website heeft geïndexeerd en hoe deze pagina’s er uit zien bij Google.

Welke pagina’s heeft Google geïndexeerd?

Ga naar www.google.nl
Vul in het zoekvenster in site:www.jewebsite.nl

Hieronder zie je een voorbeeld bij de website www.woocommercetheme.nl 

Welke pagina's heeft Google geïndexeerd

Je ziet hierboven in het voorbeeld dat Google op het moment van schrijven voor de website woocommercetheme 297 pagina’s heeft geïndexeerd.

Heeft Google voor jou website helemaal geen pagina’s geïndexeerd? Het kan zijn dat je pagina net nieuw is voor Google en dat het over enkele dagen wel pagina’s heeft toegevoegd aan de Google resultaten. Het kan echter ook zijn dat je website zonder “www” wel is geïndexeerd probeer daarom voor de zekerheid ook “site:jouwsite.nl

Op deze manier kan je goed kijken hoeveel pagina’s Google op je website heeft geindexeerd en hoe deze pagina’s in Google worden weergegeven met de Snippets.

Heb je vragen stel deze dan hieronder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.