Hoe de auteur veranderen van WordPress bericht?

In sommige gevallen wil je de auteur veranderen van je WordPress bericht. Het is niet nodig om het bericht volledig te kopiëren en te plaatsen met het account van de nieuwe auteur. 

Je kunt de auteur in het artikel zelf veranderen op een hele makkelijke manier.

Verander de auteur van een WordPress bericht

Wanneer je niet de video wilt kijken volg je onderstaande instructies.

Allereerst moet je de scherminstellingen activeren en de optie auteur weergeven op je website dashboard.

Auteur instellen

Je kunt nu op de berichten pagina zelf, achter de schermen, de auteur van het artikel aanpassen. Het enigste wat je hoeft te doen is de auteur veranderen.

hoe de auteur veranderen

Nadat je de auteur hebt veranderd moet je het bericht opslaan. Als je het bericht niet bijwerkt of update dan worden de instellingen niet overgenomen.

Snel de auteur veranderen bij een artikel

Je kunt ook op een snellere manier de auteur veranderen bij het artikel. De optie die ik hierboven heb besproken kost meer tijd, omdat je het artikel effectief moet openen.

Wanneer je meerdere artikelen tegelijkertijd van auteur wilt veranderen kun je een bulk optie uitvoeren. Ik raad je dan aan om het aantal berichten per pagina te verhogen naar bijvoorbeeld 100.

Aantal items per pagina

Vervolgens kun je een bulk actie in gang zetten. Dit doe je door verschillende artikelen te selecteren en vervolgens de actie bewerken in gang te zetten. Hieronder zie je een schermafbeelding van de verschillende opties.

bulk actie auteur aanpassen

Vervolgens kun je via een bulk actie de auteur aanpassen van de verschillende artikelen. Vergeet daarna niet de aanpassingen te bevestigen door te klikken op de blauwe button bijwerken.

bulkbewerken auteur veranderen

Nadat je op de button bijwerken hebt geklikt zullen alle berichten van auteur veranderd zijn.

Hopelijk heb je wat aan deze uitleg gehad. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust hieronder in de reacties op onze Facebook pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.