Adwords kortingscode wat is dat nu precies?

Adwords kortingscode is een code die je in je Adwords account kunt invoeren. Na het invoeren en het behalen van een startersbudget krijg je een advertentie tegoed. 

Kortingscodes zijn ervoor om Adwords klanten over te halen om toch een keer te gaan adverteren. Deze kortingscodes worden via de mail, post of vakbladen uitgedeeld aan allemaal bedrijven.

Waarde kortingscode Adwords

De waardes van de kortingscodes hebben de afgelopen jaren een beetje gefluctueerd. Op dit moment is de waarde van de kortingscode 75 euro bij een besteding van 25 euro. Een nieuwe Adwords klant moet dus voor minimaal 25 euro adverteren en krijgt vervolgens 75 euro Adwords tegoed.

Deze kortingscode kun je invoeren in je Adwords account. Je gaat naar je algemene Adwords instellingen en klikt vervolgens op Facturering. Vervolgens zie je bij de optie ‘Hoe u betaalt’ de optie: Promotiecodes beheren.

Promotiecodes adwords beheren

Als je daar op klikt kun je vervolgens een unieke promotiecode toevoegen aan je Adwords account. Automatisch worden dan de instellingen bijgewerkt en je kortingscode geactiveerd.

Adwords promotiecode

Direct een kortingscode ontvangen

Wanneer je direct een kortingscode wilt ontvangen kun je ook contact met ons opnemen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je de beschikking krijgt over een kortingscode van 75 euro bij een besteding van 25 euro. Belangrijk is wel dat dit alleen mogelijk is bij nieuwe adverteerders op Adwords.

Wanneer je al adverteert met Adwords dan is het helaas niet mogelijk om weer een nieuwe kortingscode te activeren. Heb je vragen over Adwords? Laat dan vrijblijvend hieronder een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.