5 Voobeelden van Content die Je kunt Delen in je Nieuwsbrief

Als je eenmaal nieuwe inschrijvers op je nieuwsbrief hebt ontvangen is het ook belangrijk dat je waarde gaat delen. Dit is niet altijd even gemakkelijk, want je hebt namelijk verschillende manieren om content te delen met je leden. 

Wat is de juist content en welke content is het leukst om te lezen voor je nieuwsbrief leden. Hieronder geef ik je een aantal tips en adviezen van content die je kunt gaan delen met je inschrijvers.

Tips en advies

Start een e-mail cyles met informatieve tips. Als je bijvoorbeeld een hovenier bent dan kun je tips en adviezen geven over het onderhouden van tuinen. Later in de cycluskun je onderhoudsproducten voor je tuin verkopen.

Deel je mening

Deel je mening in je nieuwsbrief over een speciaal onderwerp. Hierdoor wordt de band tussen jou en je klanten verstevigd om dat men het gevoel gaat krijgen dat ze jou goed gaan leren kennen.

Deel iemand ander zijn mening

Zorg ervoor dat je een interview met iemand kunt afnemen die expert in een bepaald gebied is. Deel de mening van deze expert in je e-mail nieuwsbrief.

Beantwoord vragen in je nieuwsbrief

In je nieuwsbrief kun je ook vragen van je klanten beantwoorden en deze doorspelen naar de lezers van je nieuwsbrief.

Maak gebruik van entertainment

Vertel verhalen

Her vertel de verhalen van je klanten die jou producten en diensten hebben gebruikt. Als iemand jou cursus heeft afgenomen en hier een enorm succes mee heeft behaalt deel dit succes dan op je website.

Deel video’s

Naast tekst moet je ook goed gebruik maken van video’s. Deel video content met je bezoekers waarin je zelf een onderwerp toelicht.

Hierboven zie je een overzicht van 5 korte tips waar je het over kunt hebben in je nieuwsbrief. Heb je vragen over het maken van je nieuwsbrief neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.