Plugin

Wat is een plugin? Een plugin zijn bestanden die je kunt installeren op je WordPress website. Bij deze installatie wordt er een nieuwe functionaliteit of instelling aan je website toegevoegd. Je hebt de keuze uit duizenden plugins voor WordPress. Hierbij kun je kiezen uit betaalde plugins en gratis plugins. Een plugin die je zeker moet downloaden is de SEO-plugin van Yoast.

Soorten plugins

Er bestaan tientallen soorten plugins. Je hebt plugins voor kalenders, zoekmachine-optimalisatie, booking systemen en webwinkel systemen.

• Backups maken
  • Ecommerce software
  • Interne links automatiseren
  • Teksten vertalen
  • etc. etc.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van plugins? Maak dan gebruik van onze WordPress cursus. In de cursus leer je stap voor stap hoe je jouw eigen website kunt bouwen zonder technische kennis.

Meer WordPress?

Wat zijn plugins?
Hoe een plugin installeren?