[av_section min_height=’custom’ min_height_px=’150px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ id=” color=’main_color’ custom_bg=’#253345′ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

WordPress Handleiding

Op deze pagina wordt een vraag of een begrip uit de handleiding behandelt. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.
[/av_textblock] [av_button label=’Terug naar Handleiding’ link=’manually,https://www.supersnelonline.nl/wordpress-handleiding/’ link_target=” size=’large’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’] [/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_font_icon icon=’ue925′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’150px’ position=’center’ color=’#ffffff’][/av_font_icon] [/av_one_half] [/av_section] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

Wat zijn plugins?

Plugins zijn bestanden die je kunt installeren op je WordPress website. Bij deze installatie wordt er een nieuwe functionaliteit of instelling aan je website toegevoegd. Je hebt de keuze uit duizenden plugins voor WordPress. Hierbij kun je kiezen uit betaalde plugins en gratis plugins. Een plugin die je zeker moet downloaden is de SEO-plugin van Yoast.

Plugin tips

Voordat je begint met het installeren van plugins is het belangrijk om te controleren of de plugin die je wilt gaan installeren compatible is met je WordPress installatie. Dit controleer je op de pagina’s van de plugins waar je deze kunt downloaden. Daarnaast moet je controleren wanneer de plugin voor het laatst geupdate is. Verder is het belangrijk om te vermelden dat je niet te veel plugins installeert. Dit kan voor een vertraging zorgen op je website. Dus installeer alleen de plugins die echt nodig zijn.

Plugin downloaden

We gaan je nu uitleggen waar je een plugin kunt downloaden en hoe je deze dan moet installeren.

Op de website van WordPress.org kun je alle plugins gratis downloaden. Op dit moment zijn er 46.674 plugins op de website van WordPress beschikbaar. De plugins zijn al meer dan 1 miljard keer gedownload. Iedereen die kan programmeren kan een WordPress plugin uploaden en deze beschikbaar stellen voor download. Omdat iedereen dit kan doen zijn er ook altijd mensen die kwaad willen als ze een plugin uploaden bij WordPress. Let daarom goed op als je een plugin download dat de plugin voldoet aan de hierboven beschreven eisen.

Naast gratis plugins kun je ook betaalde plugins downloaden. Ook hiervoor geldt niet alle betaalde plugins zijn veilig. Op de website van CodeCanyon, onderdeel van de Envato Company welke ook de eigenaar is van ThemeForest kunne  gerust plugins downloaden en kopen. Hierbij moet je er wel op letten hoe vaak een gedownload is.

Meer WordPress?

Hoe een bericht aanmaken?
WordPress thema installeren via het dashboard of FTP?
[/av_textblock]