WordPress Kennisbank

Op deze pagina wordt het WordPress begrip uitgelegd. Is het niet duidelijk, neem dan contact met ons op.

Blog

Bloggen: websites kunnen vandaag de dag niet meer zonder. Je hebt persoonlijke blogs, maar ook zakelijke blogs.

Zakelijke blogs

Zakelijke blogs zijn opgericht om consumenten informatie te bieden over alles wat met het bedrijf te maken heeft. Zo worden er blog artikelen geschreven om problemen van klanten op te lossen. Hiermee zorg je er als bedrijf voor dat je waarde creëert. Met deze strategie probeer je mensen over te halen om uiteindelijk klant te worden van jouw diensten. Belangrijk van een zakelijke blog is dat je blijft bloggen. Doe het niet drie weken en daarna drie weken niet meer. Doe het consequent zo creëer je uiteindelijk het meeste resultaat.

Persoonlijke blog

Persoonlijke blogs kunnen over allemaal dingen gaan. Zo kunnen deze blogs gaan over persoonlijke recepten of een stijl die men uitdraagt naar de buitenwereld. We hebben een artikel geschreven waarin we je uitleggen hoe je in 15 minuten een blog kunt maken.

Online geld verdienen

Met deze blogs kan er ook online geld worden verdiend. Als persoonlijke blogger kun je namelijk advertenties plaatsen van bedrijven die in dezelfde branche zitten. Zo kan er gebruik worden gemaakt van affiliate links om bepaalde producten te promoten.

Naast WordPress zijn er natuurlijk nog veel meer systemen waarmee je kunt bloggen. Zo heb je ook de software Tumblr en Blogger. Wil je een blog opzetten? Maak dan gebruik van onze WordPress Training. Hierin leer je in circa 60 video’s hoe je een blog moet opzetten.

Meer WordPress?

Hoe de scherminstellingen van WordPress aanpassen?
Hoe online cursussen verkopen met WordPress?