WordPress Kennisbank

Op deze pagina wordt het WordPress begrip uitgelegd. Is het niet duidelijk, neem dan contact met ons op.
WooCommerce

WooCommerce is inmiddels onderdeel van het bedrijf Automatticc. Automattic is het bedrijf achter WordPress. In 2008 hebben een stel jongens de plugin gebouwd onder de naam WooThemes.

WooThemes is een thema ontwikkelaar voor verschillende gratis en premium thema’s. Daarnaast zijn ze ook gestart met een webwinkel plugin om ervoor te zorgen dat WordPress websites ook webshops konden worden.

Inmiddels is het aandeel van WooCommerce enorm gestegen en heeft het bedrijf achter WordPress de plugin over genomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de ontwikkeling van de plugin nog sneller gaat en dat de plugin nog beter wordt.

WooCommerce handleiding

Wij hebben voor al onze website leden een handleiding geschreven waarin je leert hoe je zelf je WooCommerce webwinkel kunt opzetten. Als je het bouwen van je eigen webshop te veel werk vindt dan kun je het ook door ons laten doen of je kiest voor een van onze cursussen.

WooCommerce thema’s

Als je een professionele webwinkel wilt bouwen in combinatie met WooCommerce moet je wel de beschikking hebben over een thema dat ook compatible is met bovenstaande plugin. Zonder een webwinkel thema kun je wel een webwinkel starten, maar gaat het er nog zo heel professioneel uitzien.

Mocht je nu vragen hebben over WooCommerce neem dan gerust contact met ons op.

Meer WordPress?

Hoe de verzendkosten instellen van je webshop?
Hoe de kortingscode instellen van je webshop?