VPS Hosting

VPS hosting is een afkorting voor Virtual Private Server hosting. VPS hosting is vergelijkbaar met shared hosting, waar één server computer, meerdere sites heeft draaien. Door de virtuele technologie wordt het voor website eigenaren mogelijk gemaakt om hun eigen account te beheren.

Als we een vergelijking maken met een shared hosting zie je het verschil. Bij een shared hosting moeten alle klanten alle middelen van dezelfde computer delen. Door gebruik te maken van een VPS hosting beschikken de klanten over alle middelen van de hosting. Dit zorgt ervoor dat de klant een veel stabielere hosting omgeving heeft met weinig tot geen fluctuaties in de beschikbare resources.

Savvii is een aanbevolen VPS hosting. Supersnelle hosting en betrouwbaar.

VPS is een afgeschermde omgeving op een server. De server is opgedeeld in meerdere VPS-en doormiddel van virtualisatie technieken.

Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem die volledig gescheiden is van andere VPS-en. Hiermee heb je alle flexibiliteit om zelf instellingen te beheren en software of services te draaien.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Meer WordPress?

Hoe maak je een videoblog?
Hoe je Facebook omslagfoto aanpassen?