Localhost

Localhost betekent eigenlijk deze computer. Je ziet vaak bij webdesigners dat ze niet hun nieuwe website direct online willen zetten.

Eerst wil men de website testen op hun eigen computer. Hiervoor wordt WAMP, LAMP of MAMP software geïnstalleerd op hun eigen computer.

Als deze software op een computer wordt geïnstalleerd bezoekt men de website via de browser en wordt er gezocht naar “localhost”.

Hier wordt de WordPress website gebouwd. Het voordeel van een lokale website is dat soms het design proces versneld. Je hebt namelijk geen last van een trage internet verbinding of andere problemen.

Meer WordPress?

Alle WooCommerce Widgets uitgelegd
Hoe moet ik een e-maillijst opbouwen?