Javascript

Javascript is een programmeertaal dat wordt gebruikt om binnen je website scripts op te roepen.

Met deze scripts kun je dynamische elementen toevoegen aan je website, denk aan: sliders, schermreacties, buttons, popups, etc.

WordPress maakt samen met plugins gebruik van Javascript in combinatie met jQuery, Ajax en andere programmeertalen om nog betere en creatievere elementen toe te voegen aan websites.

De javascripts elementen worden allemaal in het thema van je website verwerkt.

Mocht je een beginnende WordPress gebruiker zijn dan raden we je aan hier niet mee in aanraking te komen.

Als er één element onjuist wordt veranderd dan kan dit er voor zorgen dat je website niet meer werkt.

Meer WordPress?

Wat zijn de kosten voor een website?
Zijn betaalde thema’s beter dan gratis thema’s?