WordPress Kennisbank

Op deze pagina wordt het WordPress begrip uitgelegd. Is het niet duidelijk, neem dan contact met ons op.

Hosting

Je hosting heb je nodig om een website te maken. Het is eigenlijk een stukje van een server wat je huurt om daar je bestanden van je website op te plaatsen.

Je kunt op deze server ook WordPress installeren. Je koppelt dan je bestanden aan je database. In heel de wereld zijn er duizenden hosting bedrijven. We raden je altijd aan om goed te kijken naar de service van deze hosting partijen.

Webhosting kan goedkoop zijn, maar beschikt dan niet over een uitgebreide support wat in sommige gevallen wel handig kan zijn. Ga dus zeker niet over één nacht ijs, maar bekijk alle webhosting partijen goed.

Kies ook voor een Nederlandse hosting als je een website wilt starten in Nederland. Het verschilt namelijk qua laadsnelheid waar je website staat gehost. Daarnaast houdt Google ook rekening met waar je website staat gehost.

Welke hosting gebruiken wij?

Wij maken gebruik van Yourhosting en Savvii.

Yourhosting gebruiken wij voor onze kleinere websites en Savvii voor de website Supersnel Online. Waarom kiezen we voor Savvii voor Supersnel Online? Omdat Supersnel Online onze core-business is. Deze website moet snel laden en mag niet offline gaan. Savvii heeft de garantie dat ze snel zijn en specifiek ingericht zijn op WordPress websites.

Meer WordPress?

Hoe de WooCommerce verzendkosten instellen?
Hoe het WooCommerce voorraadbeheer instellen?