Ecommerce

Webwinkel starten, maar geen verstand van CSS, PHP en Javascript. In dat geval ben je bij Supersnel Online aan het juiste adres. Je hoeft namelijk helemaal geen verstand te hebben van de technische kant van je webshop.

Tegenwoordig zijn er software systemen waarmee je eenvoudig een webwinkel kunt starten. Voor de webshops die wij maken, maken we altijd gebruik van WooCommerce. WooCommerce is het ecommerce systeem voor WordPress.

Het voordeel van WooCommerce is dat het 100% gratis is en dat je het gemakkelijk kunt downloaden en installeren. Naast WooCommerce zijn er ook nog andere webwinkel softwares waarmee je een webwinkel kunt bouwen.

Andere software die je kunt gebruiken

Magento
SEOshop
CCV Shop (BiedMeer)
Elexioshop
Logivert Mijn Webwinkel
MijnWebwinkel
MyShop
Shoppagina
Shopify

Dit is het overzicht van webwinkel software. Mocht er nu een systeem niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op.

Meer WordPress?

Hoe een webwinkel starten met WooCommerce?
Hoe moet je een variabel product toevoegen aan je webshop?